Intro

43 6 0

Vi lå, som to uskyldige engle i din seng. Jeg kærtegnede din kind, så blød en følelse. Du smilede til mig og sagde:" jeg elsker dig, og det skal du huske på! ".

Jeg ved ikke hvad tid på dagen det er, men solen er så småt ved at stå op, et sted i øst. I dag igen, har jeg brugt en hel dag på at gøre ingenting, jeg tænker kun på vores tid.
En skønhed som ham, glemmer man ikke. Solen stikker i mine øjne, og jeg strækker min søvnige krop.
Jeg går den samme rute, som vi gik hver fredag, rundt og rundt. Når jeg kigger ud af mit vindue, ser jeg et par blomster, som du nok også har i din have, og dem passerer jeg forbi med et hurtigere tempo end før. Jeg tror jeg er på min syvende runde.
Måske ottende eller niende.
Jeg har ikke hørt fra dig, siden den dag for så længe siden, og den følelse har min krop ikke vænnet sig til endnu, men det vil den heller aldrig gøre. Når dit navn nævnes, kilder det i maven på mig, men det er ikke en god følelse, men følelsen af tomhed, du har efterladt stilhed hos mig.
De vigtigeste ting, er ofte dem vi ikke får gjort. Det er svært at disponere tiden ordentligt, når man er ung og forelsket. Det kender jeg alt til.
Jeg savner følelsen af dine hænder mod min kind, dine læber som bliver presset mod mine.
Hvordan dit blik, virkede som morfin for mig

Husker du din t-shirt? Den som du stjal fra en butik i LA? Jeg har den stadig derhjemme et sted i rodet. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde jeg ikke duftede til den hver dag, siden vi sidst sås.
Min mor spørger tit:" Skal han ikke have sin t-shirt tilbage? ", men det ville være en forkert følelse, hvis jeg ikke havde et minde om dig, min bedre halvdel.
Vi var det, som folk ser i film, romantiske film. Sådan husker jeg det, og sådan føler jeg det. Det jeg læser om i bøger og det jeg higer efter, hver ensomme nat, uden dig.
Mens jeg passerer det rækværk vi skar vores initialer i, lukker jeg øjnene.
Indersiden af mine øjenlåg er sorte. Det er rart at se på ingenting. Mit hoved summer i stilheden selv.

Jeg tror at mit hjerte er begyndt at hele.
Jeg har i hvert fald forsøgt med både plaster og forbinding.
Den her nat har kickstartet et eller andet derinde.
Jeg satte sangen Deja Vu på, jeg sidder og synger med, føler jammet og nyder følelsen af melodien.
' My Deja Vu
Like so many night before
We're so wavy on the floor gentle dancing maybe feel a little fancy, Deja Vu...'

Tilgiv mig - kærlighedRead this story for FREE!