Hfd 3

2.3K 67 9
                                    

Louis p.o.v

'Uhh heeyy jongens , lang niet gezien '  zeg ik . Charlie begint te lachen . dit is eerlijk gezegt ook best wel grappig . ze kijken me allemaal boos aan .ik trek me jas uit en ga dan weer voor hun staan . ' Waar waren jullie twee ' zegt mv d terwijl ze haar koffie hard roert met het lepeltje .'  we waren b- ' ik kan me zin niet afmaken charlie haar hand op mijn mond legt . ' Niet zeggen '  fluisterd ze in mijn oor  . " Waren de buurt aan het bekijken ' zeg ik zo serieus mogelijk . ' Dat waren jullie niet !! deze keer vind ik het prima maar de volgende keer niet meer '  zegt mv d. Ze draait zich om en loopt naar het aanrecht richting de koelkast . nadat ze wat gepakt heeft en hem weer dicht heeft gedaan  mompelt ze ' je bent al net zo als je vader 10 jaar geleden ' en dat hoorde we allemaal . ik draaide me om en met dat ik draaide rent ze naar haar moeder en drukt haar tegen de koelkast aan ' HOE DURF JE DAT TE ZEGGEN IK BEN NIET ZOALS DIE ZAK DIE NODIG BIJ EEN ANDER KIDS WILDE 'schreeuwt ze. ik ren naar haar toe en gooi haar over mijn schouder en trek haar weg en til haar dan naar boven . ze slaat met haar armen tegen mijn rug aan en spartelt met haar benen . oke dit was dus een een onderwerp waar ze het liever niet over heeft .ik leg haar op bed neer en doe de deur dicht en loop dan terug naar beneden om te kijken hoe het met haar moeder gaat . ' Liam , hoe gaat het ?? ' Gaat wel de jongens zitten bij haar . heeft alleen wat blauwe plekken . ik knik en ga dan terug . als ik binnen kom slaapt ze . serieus !! 2 minuten geleden staat ze nog te schreeuwen en nu slaapt ze !! als ik op sta hoor ik haar zeggen ' blijf ' zal ze wel aan dromen zijn . ' Louis blijf ' ik draai om en loop terug en ga naast haar zitten . ze knuffelt me arm alsof het een beer is en slaapt daarna meteen weer . Van een meisje in het park tot iemand die haar moeder tegen de muur drukt . oke toch wel een rebel . maar waarom de harde kant laten zien als de lieve veel leuker is . aan haar kamer is niks over haar persoonlijkheid te zien . haar kamer heeft alles wat een meisjes kamer heeft maar dan geen roze . nergens waar ik kijk is roze . maar als ik eerlijk ben vind ik roze ook niet mooi .

Charlie p.o.v

Oke , ik slaap niet . maar het is echt fijn dat louis er is . beste oppas tot nu toe denk ik vergeleken met de andere . nu zijn ze er pas een paar uur maar toch . ik lig ook trouwens echt niet verkeerd . ik zou nu wel willen slapen maar het lukt niet . bijna iederen nacht heb ik de zelfde droom en daar heb ik echt de kriebels van . 'hey harry ' oww.. shit er is iemand binnen die blijkbaar harry heet wat van de rest weet ik niet eens hoe ze heten . oke nu goed stil blijven liggen ...' hey lou , slaapt ze ' vraagt harry bang mij wakker te maken . ' Nee ze ligt hier te doen alsof ze slaapt ' zegt louis . nou eigenlijk doe ik dat ook. wist je het maar Louis  . ' Heb je al zin in school ' vraagt harry . ' Ja lijkt me wel gezellig met charlie ook in haar klas enzo . WACHT WAT !!!  . waarom nu ook nog naar school en in de klas !!! heb ik dan nergens privacy meer !! jeezz ... school en thuis zijn twee dingen . en school wil ik niet met thuis combineren , no way !! en de winner van vreselijkste dag ooit is .... VANDAAG !!! hoe kan het ook anders . ' ETEN !!! ik hoor harry al naar beneden gaan en louis zit nog naast me . ' charlie  , wakker worden . we gaan eten ' zegt hij zacht . best grappig dat ik alles gehoord heb . Ik ga overeind zitten en wrijf in me ogen . ' ik kom ' zeg ik . we staan op en lopen naar beneden . daar staat de tafel gedekt en al het eten op tafel . volgens mij is heel de buurt uitgenodigd . jeezz dit was veel eten . ik ging naast louis zitten en harry . van hun weet ik de naam teminste . ' Voor we gaan eten zou ik graag willen dat jullie je voor stellen jongens ' zegt mijn moeder . IKKE EERST schreeuwt louis .'  ik ben louis , ben 21 en heb een relatie met een wortel ' zegt hij en klinkt heel trots om zijn omschrijving . sukkel . ' ik ben harry , ik ben 19 en ik haat vroeg opstaan ' zegt hij . das een ding gemeen . uit bed komen is voor mij een ramp . helemaal als ik een rot humeur heb . ik geef gewoon me bed de schuld . hij ligt gewoon te lekker . maar harry is best schattig als ik eerlijk ben . maar laat dat maar , dat is niet belangrijk . en we gaan weer verder .  ' ik ben niall , ben 20 en trouw met eten ' zegt hij . god , wat hebben ze met eten !! '  Ik ben liam en ik ben 20 en ben het verstandigste van allemaal ' zegt liam en klinkt als een vader . verstandigste he ??? Pff daar zullen we nog wel achter komen .'  ik ben zayn , ben 20 en je mag niet aan mijn haar komen ' zegt hij aan zijn haar plukt.   pff ijdel !!!'  Oke jongens , jullie mogen eten pakken 'zegt mijn  moeder . AANVALLEN !!!

Oke dit is de eerste keer dat dit uit mijn mond gaat komen maar er kan serieus niks meer bij !!ik lig nu op me bed uit te puffen . serieus me buik doet er pijn van , en dat heb ik normaal serieus nooit  . ik pak me telefoon , zet de muziek op shuffle en leg hem terug op me kastje . dus ... de jongens .... tja , weet nu wel hoe ze heten . en hoe oud ze zijn . en daar houd het op . alleen het idee al dat ze ook nog bij mij op school komen maakt school al weer erger dan het was  . wat moet ik tegen me vrienden gaan zeggen . ' Zijn dit je broers ???nee dit zijn me babysitters ' serieus !!! wat heeft me moeder ze aangedaan door ze naar een school te sturen waarbij bijna alle leraren zo een dierentuin dier hadden kunnen zijn . Van een giraf tot een varken en een schaap . ik had nooit voor deze school gekozen als ik wist wat voor monsters er rond lopen . Ik laat een diepe zucht en kijk dan ff op me mobiel . " 1 nieuw bericht "

Van alex - kom naar het buiten iedereen is er al !!!

Dit bericht is van 20:30 . shit !!! het is al half tien !! Oke Opschieten . ik trek me schoenen aan en een zwarte trui . ik loop naar me slaapkamer deur en doe hem dicht . ik leg nog een briefje op bed voor als de jongens naar binnens komen en ga dan via me balkon naar buiten . peace out bitches . en met dat ren ik weg richting de oude school . het is het oude school gebouw dat nu niet meer gebruikt word en nu verboden terein is geworden . alleen het dak is geweldig om te free runnen of gewoon met ze alle op te zitten . als ik aan kom is iedereen er al. ' He he dat mag verdomme tijd worden , waarom zo laat , vraagt alex  . 'pff gast dat wil je echt niet weten ' zeg ik .  ik pak een flesje jilz uit het krat en ga bij de andere zitten . aahhh.... rust .en geen jongens !!

Na ongeveer een uurtje horen we sirenes aan komen . snel stoppen we alle spullen in rugzakken en springen er dan vanaf . achter het gebouw ligt een grote berg met bladeren . daar springen we in en rennen dan via het industrie terrein allemaal naar huis . en normaal gaat dat springen bij mij altijd goed . dus nu ook sprong ik er gewoon af zonder te kijken . ik spring naar beneden en dan als ik land doet me been vreselijk pijn .ik ben door me enkel gegaan en me geschaafd langs prikkeldraad . me been begint te bloeden maar ik moet nu doorlopen anders word ik gesnapt . ik vlucht naar het terrein en wacht daar achter de fabrieken tot ze weg zijn.Echt altijd gaat het goed en nu net als de politie komt gaat het mis . dammit karma

Louis p.o.v

Na het eten is charlie meteen naar boven gegaan en heeft ze niks meer van zich laten horen . das raar toch ??ja das raar !! ookal ken ik haar nog geen 24 uur , ik weet nu al dat ze niet te vertrouwen is . we zitten nu met haar moeder tv te kijken terwijl ik ongerust heen en weer wiebel  . wie weet wat ze aan het doen is . misschien is ze wel weer het raam uit geklommen . of gevallen . oh shit . ' Harry , kom eens mee '  zeg ik zo rustig mogelijk. ik trek het niet meer . ik moet weten wat ze aan het doen is . we lopen de woonkamer uit en lopen de hal in . ' Zo lou noem maar bitchie '  zegt harry . ' Sorry haz maar ik ben ongerust en denk dat charlie  weer weg is'  zeg ik zachtjes . harry's ogen worden groter en trekt me dan mee de trap op richting haar kamer . Het is niet dat we haar niet vertrouwen alleen met haar weet je het volgensmij nooit zekker . Hoe dichter we bij haar deur komen hoe slechter gevoel ik krijg . voor de deur kijk ik harry nog aan en knik dan dat hij de deur open . een lege kamer . we kijken de kamer na of ze toch niet een briefje heeft achter gelaten . op het bureau voor het raam ligt een klein blaadje waar met stift opgeschreven is .

jullie denken mij tegen te kunnen houden ?? denk nog maar een keer . de groete #teamtrouble .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu