Karantina - İkinci Perde - Tanıtım

430K 14.4K 2.2K
                                    

Duyuyor musunuz?Şehirlerce öteden, denizlerce uzağınızdan gelen o bağırış seslerini

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Duyuyor musunuz?
Şehirlerce öteden, denizlerce uzağınızdan gelen o bağırış seslerini.
Kılıç, kesik, çığlık seslerini.
Belki de yalnızca ben duyuyorum içimdeki savaşın seslerini...
Bir tarafın savaşı kazandığını sandığı an, pes ettiği andır.
Biz kazandığımızı sandık, kılıçlarımızı bıraktık.
Oysa pes etmişiz yalnızca. 
Şimdi uzaktan geldiğini duyuyorum o ikinci savaşın.
Bizim koşarak uzaklaştığımız atlar, şimdi koşarak peşimizden geliyor.
Düşman bu sefer daha güçlü, kılıçları bu sefer daha keskin ve çaresizlik her zamankinden daha yoğun.
Oysa herkesin unuttuğu bir şey var, 

biz hala ayaktayız. 

Ve düşmeye niyetimiz yok.
Birinci perde bitti, ikinci perde başlıyor...


KARANTİNA - İkinci Perde - 1 Nisan'da Wattpad'te başlıyor!

Tanıtım

Yolları geçtik, dağları aştık, denizler bıraktık ardımızda. Çok yürüdük, çok gittik, bazen koştuk öylesine. Konuştuk, sustuk, baktık, gözlerimizi yumduk, sarıldık, ayrıldık, güldük, ağladık. Yollar kaldı geride, şehirler, tanıdık yüzler. Şimdi hiç kimsenin topraklarındayız. Biz buraya öyle dedik. Olmamız gerekenden çok uzakta, birer yabancı olduğumuz bu sokaklarda. Neden gittik bu kadar, ne için kaçtık her şeyden belki anlamıyorsunuz. Bizim tek bir isteğimiz var artık. Kurtulmak değil. Biz tek bir şey istiyoruz: sessizlik. Kulaklarımız beynimizin gürültüsünden o kadar yorulmuş ki tek istediğimiz sessizlik. Ve bu, bizim sessizliği buluş hikayemiz. Şimdi, hala bizimle misiniz?

 Şimdi, hala bizimle misiniz?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



"Sadece senin kafanın içinde mi gerçekler savaşıyor sanıyorsun? Benim kafamın içinde de savaş var! Ama ben bu savaşın ortasında seni sevmeye çalışıyorum. Oysa sen buna izin vermiyorsun. Onur... Neden seni sevmeme izin vermiyorsun?"

"Beni sevmen mermi dolu dimdik ileri doğrultulmuş ve sürekli tetiğine basılan bir silahın önüne atlamandan farksız. Ölmek mi istiyorsun?" Gözlerine baktım kararlıca,

"Ölmek istiyorum."

---

1 NİSAN'da buradayız^^ Tam 1 Nisan'da, Karantina İkinci Perde'yle burada yeni bir yolculuğa çıkıyoruz, Mahşerin Dört Atlısı'nın sessizliği buluş yolculuğuna. İlk bölümümüzün adı harika, "Hiç Kimsenin Toprakları" . Kitap ne zaman olur, hatta olur mu bilmiyorum. Ama burada başladık, burada devam edeceğiz. O yüzden 1 Nisan'da burada buluşalım^^ Özlediniz, biliyorum. Ben de çok özledim. Heyecanlıyım! Yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler. Umarım Mahşerin Dört Atlısı'nı unutmamışsınızdır! Ve bir şey daha söyleyeceğim, 1 Nisan'a tam 20 gün var, Karantina'ya yapılabilecek en iyi indirim yapıldı kısa bir süreliğine, normalde 18 tl'ydi internette. D&R'ın sitesi dr.com.tr'de şu an sadece 15 tl bu gerçekten çok büyük bir indirim, ve bugüne özel kargo ücretsiz! Kitapyurdu.com'da aynı şekilde 15 tl. Normalde bu kadar büyük indirim uygulanmıyor ciltli ve kalın kitaplara, bu tamamen yayınevimin çabasıyla olan bir durum. Umarım hepiniz bir gün ellerinizde Karantina'yı tutar, o siyah sayfalara dokunur, son sayfadaki hayat ağacınıza isminizi yazarsınız. Bu fırsatları kaçırmayın diye haber verdim linklerden birini de dış bağlantılara ekliyorum^^ Hem de Karantina İkinci Perde başladığında elleriniz arasında birinciyi tutuyor olursunuz. Şimdiden çok teşekkürler, sizi çok seviyorum, yakında kavuşacağız! Son olaraak, Bursa'dan okurlarımı görmek istiyorum yorumda. 25 ya da 26 Mart Bursa Kitap Fuarı'na gelsem kimler geliiir^^Bu arada gelmemi istediğiniz şehirleri yazabilirsiniz yoruma^^ İstanbul da dahil. Ve beni Instagram'dan takip ederseniz çok sevinirim, yakında oradan canlı yayın yapıp bütün sorularınızı cevaplayacağım, kullanıcı adım beyzalkoc. Görüşürüüz^^

NOT : 

Yukarıdaki videoyu mutlaka izleyin^^

Karantina SerisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin