RAP MONSTER İLE HAYAL ET

2.3K 56 12
                                    

Seul'e okumaya gitmiştin. Çok mutluydun. Çok güzel bahçeli bir eve taşındın.  Evinin bulunduğu sokak çok sessiz ve güzeldi. Yanındaki komşularını çok merak ediyordun. Dayanamayıp gitmeye karar verdin. Üstüne birşeyler giydin:

Kapıyı tam açıcakken zil çaldı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kapıyı tam açıcakken zil çaldı. Kimin geldiğine bakmadan kapıyı açtın. Birden şaşırdın, çünkü karşında BTS vardı. Bu grup en sevdiğin gruptu. Şoktan ne diyiceğini düşünürken:

J-HOPE : Merhaba yeni komşu, dedi gülerek.
(Adın): Merhaba (kekeleyerek) içeri girin, dedin.
Çok mutlu olmuştun. Onlar içeri girdiler. Sen hemen yanlarına mutlu bir şekilde gittin. Birbirinizle tanıştıktan sonra onlara pirinç keki ikram ettin. Sen yapmıştın.

BTS aynanda sana çok güzel omuş dediler. Hep birlikte kahkaha attınız. Sen teşekkür ettin. Rap Mon'la çok iyi anlaştınız. Herkezi çok sevmiştin ama en çok Rap Mon u sevmiştin. İyi zaman geçirdikten sonra hepsi gitmek için kapıya gittiler tabi sende yanlarında uğurlamaya gittin. En son Rap Mon çıkmıştı. Çıkarken sana " erken kalk ve hazırlan" dedi. Tam "neden" diyicekken gitti. Gece boyunca uyuyamadın. Sabah olunca hemen giyinip dışarı çıktın.

 Sabah olunca hemen giyinip dışarı çıktın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çıktığında Rap Mon seni bekliyordu.
Seni görünce sana ağazı açık baktı ve :

Rap Mon: Çok güzel olmuşsun, dedi.

(Adın): Teşekkür ederim, dedin utanarak.
Arabaya bindiniz ve gitmeye başladınız. Nereye gittiğinizi bilmiyordun:

(Adın): Nereye gidiyoruz, dedin.

RAP MON: Süpriz, dedi.

Çok merak ediyordun ama cevap vermiyordu. Ona aşık olmuştun. Düşünürken araba yavaşlamaya başladı. Etrafına baktın ve bir kır bahçesine gelmiştiniz. Hemen dışarıya çıkıp koşmaya başladın. Rap Mon senin yanına gelip kulağının arkasına çiçek koydu. Sen şaşırdın ama Rap Mon sana o güzel gamzeli gülüşüyle sana bakıyordu. Dayanamayıp gamzeleriyle oynamaya başladın, o arada Rap Mon senin dudağına yapıştı. Sen ne olduğunu şaşırdın. Ayrılınca senin elinden tuttu ve koşmaya başladınız. Hafif rüzgar esiyordu. Sen bir tepeden aşağı bakarken tren rayı görüyorsun ve etrafında birsürü çiçekler var. Dayanamayıp Rap Mon dan ayrılıp tren rayına koştun. Sen çiçekleri toplarken Rap Mon sana gülerek bakıyordu. Birden tren gelmeye başladı. Raydan hemen giderken ayağın takıldı ve düştün. Tren yaklaşmıştı sen korkudan hareket edemiyordun. Gözlerini kapattın. Birden seni biri belinden çekip raydan kurtardı. Gözlerini açtığında Rap Mon un üstündeydin. Rap Mon seni kurtarmıştı. Hem mutlu olup hem utanmıştın. Hemen üstünden kalkıp kekeleyerek özür diledin. O sana korkarak bakıyordu. Sende hala korktuğun için göz yaşlarını tutamadın. Rap Mon senin göz yaşlarını sildi ve yüzünü tuttu. Sen ona kızarmış yüzünle bakarken Rap Mon sana sıkıca sarıldı ve dudağına bir buse kondurdu. Sende Rap Mona sevdiğini söyleyip dudağına yapıştın. Rap Mon ilk şaşırdı ama sonra oda sana uyum sağladı.
                               SON

  Umarım bu hayal et imi de beyenmişsinizdir. İstediğiniz BTS üyesini yazabilirsiniz.😊😊
  

BTS ile hayal et - ARA VERİLDİ-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin