5. část

2.8K 154 44
                                    

Někteří se prý ztrácí v jménech takže:
Bax - Bax (píšu ho jako Bax , protože jsem líná ho psát jako Štěpán)
Wedry - Radek
Artix - Pepa
Herdyn - Pavel
Annie - ehm... nečekaně Annie

Annie

Vzbudila jsem se v 11:56. Normálně vstávám okolo osmé. 

„Sakra" vykřikla jsem, když jsem si vzpomněla na to, že mám dneska ten sraz s Baxem. Rychle jsem vstala a upravila se v koupelně. Namalovala jsem se tak jako vždycky. Utíkala jsem po schodech dolů. Ano, máme dvě patra.Přišla jsem do kuchyně a uviděla Radka za sporákem.

„Co to bude až to bude?" zeptala jsem se. 

„Rajská polévka." řekl smutně. 

„Co se stalo?" 

„Jde o Kláru. Rozešla se se mnou." svěsil hlavu. Obejmula jsem ho. 

„Byla zlá. kráva jedna. Nikdy jsem ji neměla ráda. Radku netrap se. Najdeš si lepší." Odtrhla jsem se a usmála se. 

„Díky ségra." Řekl a úsměv mi opětoval. 

„Zavolám Terce. Nevadí, když jí pozvu?" 

„Nevadí, ale já tady nebudu." 

„Kam půjdeš?" 

„Půjdu s Baxem na kafe." 

„Okej. A v kolik?" 

„Ve 14:30 máme sraz na Václaváku. A beru si auto." 

„No dobře. Ale brzo doma!" pohrozil a vypnul sporák. Nandal nám oboum. Dojedla jsem a šla zpět do pokoje. Bylo 13:06. Byla jsem na mobilu. Pepa mi psal.

Pepa: Ahoj. Nechceš jít dneska ven?

Annie: Ahoj. Nemůžu, protože dneska půjdu s Baxem.

P: Tak nic. A zítra?

A: To můžu

P: Tak v 18:00 před tvým barákem? :D

A: Okej :D

Potom jsem projížděla Instagram, Facebook, Snapchat, ...

Pepa

Byl jsem naštvaný na Baxe. Ano, žárlím. Annie se mi líbí. Zítra jí vezmu k rybníku nedaleko od jejího baráku. Chci ji tam dát pusu.

Annie

Už bylo 14:08. Připravila jsem si vak. Šla jsem kolem zrcadla a zděsila jsem se. Vypadala jsem hrozně. Musela jsem se jít upravit do koupelny. Vyšla jsem do garáže k mému milovanému autíčku. Jela jsem na Václavák, kde už Bax stál a koukal do mobilu. Rozhodla jsem se ho vystrašit. Postavila jsem se za něj, chytla jsem ho za ramena a škubla s ním. On se lekl. 

„Kurňa!" Zakřičel. „Já jsem se lekl." dořekl už docela normálně. 

„Ahoj." Zasmála jsem se a obejmula ho. 

„No, nazdar. Tak jdeme na to kafe?" 

„Jo." řekla jsem. Objednali jsme si. Už jsem hrabala peněženku, ale Bax byl rychlejší. 

„Jdeme se projít?" zeptal se. 

„Ty parchante jeden, tys za mě zaplatil! Děkuji." Zasmála jsem se. „ A klidně, nemám nic proti procházce." Chodili jsme nějakým parkem. Skoro nikdo tady nebyl. Pořád jsme si povídali. Hodně jsme se tím sblížili, ale jsme jen kamarádi. Maximálně nejlepší kamarádi. Potom se zeptal na něco, co jsem nečekala. 

„Líbí se ti Pepa?" zeptal se. Já vlastně ani nevím. 

„Nevím." není to úplně nejlepší odpověď, ale v tu chvíli jsem fakt nevěděla.

Bax

„Nevím." řekla. To mi teda pomohla. Doufám že ne. Annie se mi líbí. Žárlím na Pepu? Hodně. Povídal jsem si s Annie. Venku jsme byli hodně dlouho. Doprovázel jsem ji domů. Rozloučili jsme se a já šel k sobě domů. Osprchoval jsem se a šel spát. Byl jsem hodně unavený, a tak jsem hned usnul.

Annie

Doma bylo úplné ticho. „Radku?" Nikdo neodpovídal. Šla jsem se k němu o pokoje. Otevřela jsem a uviděla Radka v posteli. Ale nebyl tam sám. Ležela vedle něj Terka. Spali. Hádám, že potřebovali nabrat sílu po bůh ví co tady dělali. Terka je hodná. Doufala jsem už dřív, že se dají dohromady. Byli spolu roztomilí. 

Nechala jsem je tam a šla do kuchyně. Začala jsem dělat na večeři tousty, protože bylo už 20:17. Uslyšela jsem za sebou kroky. Otočila jsem se a stály tam ty dvě hrdličky. 

„Ahoj" zasmála jsem se. 

„Ahoj" řekli oba dva. 

„Sluší vám to." 

„Děkujeme." zasmála se Terka. 

„Zlomíš mu srdce a jsi mrtvá!" zasyčela jsem na Terku. Potom jsme se všichni začali smát. 

„Neboj. Já ho nikdy nepodvedu a nikdy ho neopustím." Řekla a dala Radkovi pusu. (A/N - ne, vůbec.. lol) Najedli jsme se a já se šla umýt. Lehla jsem si a po chvíli usla.

Ráno
Vzbudila jsem se opět pozdě. Je 12:19. Takže rovnou oběd. Upravila jsem se a šla dolů do kuchyně. Byl tam Ráďa s Terkou. Líbali se. 

„Ehm... Bré ráno?" zasměju se. Rychle se od sebe odtrhnou. 

„Dobré." řekli oba dva a všichni jsme se začali smát. Dala jsem si špagety, které zbyly ze včera. Dojedla jsem, nechala tam ty dvě hrdličky a šla do pokoje. Po dlouhé době jsem si zahrála Lolko. Po 3. hře jsem zapla ještě na chvíli HSko (snad znáte zkratky). Hrála jsem do 17:49. Rychle jsem se namalovala a učesala. 

„Radku! Jdu s Pepou ven!" Zařvala jsem na Ráďu a mohla vyrazit před barák. Pepa už tam stál. Proč jsou tady vždycky tak brzo? Pozdravili jsme se a vyšli ani nevím kam. 

„A kam to jdeme?" zeptala jsem se ho. 

„To je překvapení." řekl tajemně. Začínám se ho bát. Šli jsme lesem. Jak jsme z něj vyšli, tak jsem uviděla nádherný rybník. 

„To je nádhera." řekla jsem. Otočil si mě k němu. Koukali jsme si do očí. Má hezky modré oči. Utápěla jsem se v nich. Potom ale udělal něco, co jsem doopravdy nečekala! On mě začal líbat...

- Aneska04

Sestra (Baxtrix, Wedry, Artix a Herdyn) - DONEKde žijí příběhy. Začni objevovat