1. Part

9.9K 252 71
                                    

,,Sashka prosím poď dole!" zakričala na mňa mamka. Odložila som knihu a zbehla som dole. Mamka mi ukázala aby som si sadla na barovú stoličku. Bojím sa, čo zas chce riešiť. Keď mi povie aby som si sadla na barovú stoličku do kuchyne, tak to neznačí nič dobré. Teda nie pre mňa.

,,Premýšľala som tak kam by sme išli na prázdniny, ale ja a ocko bohužiaľ nemôžme" Aha... Skvelé už to začína.

,,Pôjdeš na prázdniny k tete" Usmiala sa.

,,Čože?! Ale ona býva v L.A a ja lietadlom nepoletím ani keby čo bolo!" mám hrozný strach z lietania. Nikdy sme nešli na dovolenku lietadlom a teraz toto. Väčšinou sa túlame po Anglicku. Moja teta je naozaj bohatá. Však aby nie keď je modelka.

,,Pôjdeš súkromným letom, všetko už je dohodnuté" ozval sa otec z obývačky.

,,Poletím sama?" postavila som sa. Tak najskôr povie že ju to len napadlo a potom sa dozviem že už je všetko vybavené. Naozaj skvelé.

,,Nič sa ti nestane, zajtra odlietaš" oznámila mi a ja som myslela že sa zložím na zem. Lepšie som sa to dozvedieť nemohla. Myslela som že sa na mieste rozplačem. Nechcem ísť k nejakej tete do L.A LIETADLOM! S tetou som sa síce videla minulí rok ale ona bola tu, nie ja tam. Mňa snáď porazí.

,,Idem sa pobaliť" Povedala som neutrálnym hlasom a vybehla som do izby. Mám sa nabaliť na dva mesiace a ja neviem čo. Tak určite nie skafander Sasha. Ozvalo sa moje svedomie. Povzdychla som si a vytiahla som svoj starý fialový kufor.

,,Hádam to bude stačiť" povedala som si pre seba a začala som sa baliť. Musela som pribaliť aj plavky. Keď som mala dobalené oblečenie, zbehla som dole po jedny airmaxky a dvoje balerínky. Nebudem tam predsa celý deň sedieť na zadku a pôjdem si sem tam zabehať. Aj keď neviem ako sa tam zorientujem. Nemaľujem sa čiže som si pribalila len korektor, eos a samozrejme kefu a také drobnosti. Kufor som v pohode zapla. Vzala som si svoj batoh, ktorý nosím kamkoľvek. Zbalila som si tablet, nabíjačku naň. Zajtra si tam dám ešte mobil a príslušenstvo k nemu. Teraz je hlavné aby som zavolala Kike. Je to moja jediná a najlepšia kamarátka. Nie som moc zhovorčívá. S Kikou sa poznám od škôlky.

,,Kika?"

,,Prosím ťa nabudúce mi napíš že mi ideš zavolať, lebo som vo vani."

,,Len som ti chcela povedať že celé prázdniny tu nebudem"

,,ČOŽE?!" Zvreskla do telefónu. Má naozaj silný hlas.

,,Idem do L.A k tete"

,,K tej bohatej tete?"

,,Áno k nej. Poslala po mňa súkromné lietadlo. Zajtra odlietam."

,,Je normálna? Veď ty sa lietania bojíš"

,,Kika ja to už nemôžem odmietnuť. Všetko je vybavené"

,,Je ti jasné že chcem podpis od Katy Perry, Taylor Swift a od 1D."

,,Pokúsim sa o to. Zavolám ti keď budem v L.A"

,,Je tam časový posun 9 hodín. Ak mi zavoláš o 3ráno tak preplávam Atlantický oceán a prefackám ťa"

,,Dobre dám si pozor. Ahoj"

,,Maj sa"

Takže Kika je vybavená. Ešte si dám sprchu a vyberiem si čo si zajtra oblečiem. Musím povedať že Kike geografia naozaj ide. Po sprche som sa začala hrabať v skrini. Nakoniec som si vzala čiernobiele adidas tričko, čierne kraťase a čierne kožené nízke čižmi.

 Nakoniec som si vzala čiernobiele adidas tričko, čierne kraťase a čierne kožené nízke čižmi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mr. Bad- h.s [SK]Where stories live. Discover now