Capitolul 21

1.3K 158 43
                                    

CAPITOLUL 21

Heath

M-am întins pe tot patul, somnoros. M-am încruntat când am simţit că sunt singur. Am deschis ochii şi m-am ridicat în fund, uitându-mă prin toată camera. Am ridicat din umeri când am văzut că era goală. M-am ridicat din pat şi mi-am trecut mâna prin păr, ciufulindu-l. 

Mă întreb unde este Crystal, trebuie să vorbesc cu ea, trebuie să-i spun că este medium şi că eu şi familia mea suntem vânători. Sunt sigur că o să i se pară ciudat chestia aceasta. Parinţii ei nu au plăcut-o din această cauză, mama ei credea că este un monstru. 

Am ieşit din cameră şi m-am dus în bucătărie, acolo era mama care stătea la masă cu Daiana. M-am apropiat de ele şi m-am aşezat si eu la masă. M-am uitat la mama şi m-am încruntat. 

— Mamă, unde este Crystal? am întrebat-o, a ridicat din umeri, încruntându-se şi ea. Daiana a luat o gură de suc și dupaia s-a uitat la mine. 

— Este la baie, stă de mult acolo, am bătut la uşă dar nu mi-a răspuns, Daiana a mai luat o gură din sucul ei şi dupaia s-a ridicat de la masă, urcând scările. Eu si mama ne-am uitat unul la altul, m-am ridicat repede de la masă şi m-am dus la baie. 

Am început să bat tare în uşă şi am strigat-o pe nume. Nu se auzea nimic şi eu deveneam din ce în ce mai speriat. Mama a venit grăbită spre mine şi mi-a dat cheia uşii. I-am smuls-o din mână şi am descuiat uşa. Am dat năvală în baie. 

Am găsit-o pe Crystal stând în fund, sprijinită de perete, cu ochii închişi. Am alergat spre ea şi am apucat-o de cap, dându-i câteva palme uşor peste faţă. Mi-am fixat ochii spre mâna ei care era plină de sânge. I-am luat mâna într-a mea şi i-am mângâiat uşor tăieturile. 

Mama şi-a dus mâna la gură, şocată. M-am uitat la ea cu ochii lărgiţi. 

— Mamă, fă ceva, am spus cu o voce subţire. Poate la început am urât-o, dar totuşi este o persoană, o persoană care dorea doar o picătură de iubire. 

Mama s-a apropiat de ea şi i-a pus mâna la puls. Două lacrimi i-au curs din ochii şi eu m-am aşezat în fund, sprijinindu-mă la rândul meu de perete, stând lângă ea. Era importantă, nu pentru mine, pentru toţi, mai ales pentru tatăl ei.

Am închis ochii şi am luat mai multe guri de aer. M-am ridicat indiferent de pe jos şi m-am uitat la mama. 

— O să chem salvarea. Ce o să le spunem părinţilor ei? am spus cu o voce incapabilă. 

— O să le spunem că a murit şi că s-a dus acolo unde ea visa de mult timp, acolo unde ea o să primească iubire, am ieşit din cameră şi am închis ochii. 

Ştiu că îi este bine unde este acum.

Crystal Marlee - LamaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum