Heey !

vanaf nu ook iemand anders p.o.v jeej (:

Ik had goede examens op de muziekschool hoera :D

oke genoeg over mij enjoy hoofdstuk 3 !

------------------------------------------------------------------------

Louis p.o.v

"He Lou,Lou,Louis!" Schreeuwt er iemand in mijn oor."Huh wat,wat is er?" Zeg ik terwijl ik uit mijn gedachten wordt getrokken."Je zat weer in je gedachten mate." Zegt Harry grinnekend. "Oh sorry,ik moest denken aan een jaar geleden." Zeg ik zuchtend. "Louis laat het achter je,je hebt hem niet meer gezien toch?" Zegt Harry met een kleine glimlach. Oke hij heeft gelijk maar dat betekend niet dat ik er niet meer mag aan denken toch? "Ja maar waarom moest je zo in mijn oor schreeuwen?" Vraag ik. "Ow sorry maar ik kwam vragen of je mee een potje komt voetballen met mij en de rest." Ik geef een kleine zucht. "Ik denk het niet ik ga een rondje lopen ik heb wat tijd voor mezelf nodig." Zeg ik terwijl ik opsta uit de zetel. "Oh okee doe wel voorzichtig he." Zegt Harry terwijl hij naar de achterdeur loopt. "Ja mama." Zeg ik tegen hem terwijl ik met mijn ogen draai. "Dan is het goed." Zegt hij terug terwijl hij lachend door de deur loopt. Ik loop verder naar de hal en doe daar mijn jas en schoenen aan. Ik sta naar buiten en begin te lopen. Ik denk weer aan een jaar geleden. Ik krijg rillingen over heel mijn lichaam. urgh, denk er niet meer aan Louis zeg ik mompelend tegen mezelf. Ik loop een bos is en stamp wat steentjes en takjes weg. Ik loop tot dat ik twee mensen tegen een boom zie. Oh nee klef gedoe zien daar heb ik nu geen zin in. Ik wil omdraaien tot ik zie dat het meisje achteruit stapt en dan hardt begint te lopen. Ze valt en wordt omhoog getrokken door de jongen die haar terug tegen de muur duwt. Ik loop wat dichter bij en ik zie dat hij wat glimmend in zijn hand heeft. Ik loop nog wat dichter bij om te kijken wie het is en zie iemand die ik liever niet had gezien,Nick. Het liefst zou ik me nu willen omdraaien en weglopen maar dat kan ik niet,ik moet het meisje helpen. Ik grijp al mijn moed bij elkaar en schreeuw. "HE GAST WAT DOE JE?"

Sam p.o.v

"HE GAST WAT DOE JE?" Nick draait zich om en een jongen komt naar ons toe gelopen. Als hij dichter bij komt zie ik dat het iemand is met een muts op waar een paar bruine plukken haar onderuit komen. Nick knijpt zij ogen tot spleetjes en vraagt dan "Tomlinson ben jij dat?" Oke ze kennen elkaar dus denk ik bij mezelf. "Ja ik ben het Nick." zegt de jongen zelfzeker. "Wat doe jij nu weer hier?" vraagt Nick dan. "Ik was hier aan het wandelen toen ik jou zag terwijl jij dat meisje aan het bedreigen was." zegt de jongen. Nick laat zijn zakmes zakken. Ik zie mijn kans en wil weg lopen,met weinig succes want Nick trekt me terug. "Jij komt hier niet weg hoor dame , niet voordat ik met jou klaar ben." Sist hij op een enge manier dat me echt bang maakt. "Nick laat die meid met rust." zegt de jongen die dichter bij komt. Nick draait zich om en drukt mijn rug tegen zijn borst aan en houd het zakmes tegen mijn hals. "Kom niet dichter Tomlinson of ze gaat eraan." zegt Nick die het zakmes nog wat harder tegen mijn hals duwt. De jongen haalt zijn gsm uit zijn zak "De politie is snel gebelt hoor." zegt hij dan. "Je durft niet." Zegt nick. "Oh nee? Ik ben niet bang meer van je nick." Zegt de jongen terwijl hij de nummer intikt en zijn gsm naar zijn oor brengt. Ik voel nick bewegen en voel hoe hij een snee in mijn wang zet. Geloof me, Het doet pijn. Nick loopt naar de jongen en geeft hem een klap in zijn gezicht zodat hij op de grond valt. Nick loopt weg maar draait zich nog om. "Jullie twee zijn nog niet van me af, kijk maar uit ik ben overal." Zegt nick en loopt verder weg. Ik ren naar de jongen die op de grond ligt en kniel bij hem neer. "Gaat het?" Vraag ik. De jongen gaat recht zitten. Ik bekijk de jongen goed. Ik herken hem van ergens denk ik bij mezelf. Maar ik kan er niet echt een achtergrond op plakken dus ik geef er verder geen aandacht aan. "Ik zou eerder aan jou moeten vragen of het gaat." zegt de jongen. "Met mij gaat het wel." zeg ik met een klein glimlachje. "Je bloed op je wang." Zegt hij terwijl hij met zijn vinger langs mijn wang gaat. Er gaat een pijnsheut door mijn lichaam als hij erover gaat. "Je moet het laten verzorgen." Zegt hij daarna. "Het zal wel gaan." Zeg ik Zacht en ga rechtstaan. "Jawel laat het verzorgen ik wil niet dat het erger wordt." Ik krijg een klein glimlachje op mijn gezicht omdat ik het wel lief vind dat hij zo bezorgt is. "Waarom lach je nu?" vraagt hij. "Je kent me niet eens en je bent al zo bezorgt dat is wel grappig." zeg ik. "Sorry ik ben Louis en jij bent?" "Sam." Zeg ik . "Dus Sam nu ik je naam weet zal ik met je mee naar huis gaan en je verzorgen?" Oke deze vraag kwam onverwacht,maar ik wil wel weten vanwaar hij Nick kent dus ik stem toe. "Oke laten we gaan dan." Zegt hij terwijl hij recht springt. En samen lopen we het bos uit.

Bij Sam thuis

"Kom binnen." Zeg ik terwijl ik de deur open hou. "Dankje." Zegt Louis en komt binnen. Ik loop naar de woonkamer en plof in de zetel neer. Louis komt naast me zitten. "Heb je ergens een verbandkistje liggen?" vraagt hij dan. "Ja ik haal hem wel even." Ik sta op en loop naar de badkamer. Ik neem de verbandkoffer uit het kastje en kijk in de spiegel. Ik zie dat mijn wang inderdaad bloed. Ik loop naar beneden en geef het verbandkistje aan Louis. "Oke kom maar bij dokter Louis zitten." zegt hij. Ik lach en ga wat dichter bij Louis zitten. Hij maakt de verbandkist open en haalt er ontsmettingsmiddel uit. "Dit kan pijn doen." Zegt hij dan. En jep het deed pijn geloof me. Hij kleeft er en pleister op. "Zo klaar." zegt hij met een glimlach. "Dankje dokter Louis." Zegt ik grinnikend terug. "Haha graag gedaan." zegt hij. Ik sta op en loop naar de keuken. "Wil je ook wat drinken?" vraag ik aan Louis. "Ja graag." zegt hij dan. "Wat wil je hebben." zeg ik terwijl ik de koelkast open trek. "Doe maar hetzelfde als jou." zegt hij terug. Ik neem twee glazen en doe er cola in. Ik loop terug naar de woonkamer en zet de glazen op tafel en ga terug in de zetel zitten. "Hoe komt het dat jij Nick kent." Vraagt Louis. "Ik wou juist hetzelfde als jou vragen maar ik zal het wel eerst vertellen." zeg ik. "Oke vertel maar." Zegt Louis die zich recht zet zodat hij beter naar mijn verhaal kan luisteren. "Hij was mijn beste vriend 2 jaar geleden." zeg ik met een zucht. "Waarom was hij je dan aan het bedreigen met een zakmes?" vraagt Louis. "Lang verhaal." Zeg ik terwijl ik met mijn vingers speel. "Ik heb wel even tijd." Zegt Louis snel. Ik vertel hem het verhaal vanaf ik hem ken tot hij me in elkaar geslagen heeft. "Wow heftig." zegt Louis. Ik knik alleen maar. "Maar waarom heb je dan terug met hem afgesproken?" Vraagt hij daarna. "Ik wou weten wat hij te zeggen had en ja dat was dom dat weet ik." zeg ik zuchtend. "Dat is niet dom,dat zou ik ook doen." Zegt hij terwijl hij op zijn horloge kijkt. "Sorry maar ik moet gaan." Zegt Louis terwijl hij recht staat. "Maar je ging nog vertellen vanwaar jij Nick kent." Zeg ik. "Geef me je nummer en ik kom morgen terug en dan vertel ik mijn verhaal." zegt Louis. Ik knik en neem zijn gsm aan en zet mijn nummer er in. Hij loopt naar de hal en doet zijn jas en schoenen terug aan. "Tot morgen." Zegt hij terwijl hij de deur uitstapt en zijn hand opsteekt. "Ja tot morgen." Zeg ik terug. Ik sluit de deur en ga recht naar mijn kamer. Ik kleed me om en ga in mijn bed liggen. Ik ben echt benieuwd vanwaar hij Nick kent en ik vraag me ook nog af vanwaar ik zijn gezicht ken. Als ik me omdraai zie ik dat ik een sms heb.

Van: onbekend

Zie je morgen (: x Louis

Ik Krijg een lach op mijn gezicht en leg mij gsm weer weg. Ik draai me terug om en val in

een droomloze slaap.

-----------------------------------------------------------------------------------

JEEJ Louis :D

Zo vanwaar zou Louis Nick kennen?

Haha ik weet het :p

Ik wil even dankje zeggen voor de leuke reacties en votes dus DANKJEWEL <3

Ik wordt er echt blij van!

Volgend stukje komt snel!

Liefs,

Emilie x

ps comment,vote <3

Forget the rules ~ Louis Tomlinson ~ dutchLees dit verhaal GRATIS!