"KAYBETTİM"(FİNAL)

1.3K 45 32
                                    

Ömer'den:
Duyduğum silah sesiyle donup kaldım...Defne yavaş-yavaş yere yıkılırken gögsünden kan aktığını fark ettim...beynim durdu sanki..beynime signal gitmiyordu...kafam allak-bullak olmuştu..İze baktığımda sırıtıyordu. Bu iyrenç sırıtışı gördüğümde kendime geldim. İzin üzerine atlayıp yüzüne sert bir tokat attım. İz yere yıkılırken üzerine oturup kanlı yüzüne yumruklarımı vurmaya başladım. Polisin biri beni beni gelip tutarken yerde kanlar içinde yatan Defneme baktım. Koşarak yanına gittim ve yere çöküp kafasını dizlerimin üzerine koydum.
Öm:Defne uyan!Defne nolur uyan! Hadi sevgilim nolur!. Son sözüm çaresizce çıkarken gözümden bir yaş aktı.
Bir kaç dakika sonra Defneyi hastaneye götürdüğümüz de Defneyi ameliyyathaneye almışlardı. Gögüs kafesim sıkışırken nefes almakta zorlanıyordum. İçimdeki kötü his beni kötü his ettiriyordu. Suat ve Gizem koşarak yanıma geldiler.
Su:Ömer noldu? Defne iyimi?. Diye sorduğunda Suat konuşmakta zorluk çekiyordum sanki.
Su:BİR ŞEY SÖYLE!.diye Suat bağırdığında kendime geldim.
Öm:Bilmiyorum ameliyata aldılar.
Gizem bana sarılırken bende ona sarıldım. Gözlerimin içine baktı.
Gi:Merak etme Defneye hiç bir şey olmaz. Dedi.
Serdar,Nihan ve İso geldiklerinde Serdarın gözleri kıpkırmızıydı benim gözlerim gibi.
Ser:Defneye hiç bir şey olmayacak dimi?. Diye emin olmak istermişcesine yüzümüze baktı. Hiç bir şey söylemedim. Boğuluyordum sanki...kafesin içinde çaresiz bir kuş gibi çırpınıyordum... Defneye bir şey olursa ben yaşaya bilirmiydim? Onsuz 1 dakika bile yaşayamazken ömrümün sonuna kadar onsuz yaşaya bilirmiydim?. Buna dayana bilirmiydim?. Bu saçma düşünceleri aklımdan silmek istiyordum. Sinirle hastanede volta atmaya başladım.  Kalbim hızlı bir şekilde çırpınırken ellerim korkudan buz gibi olmuştu. Serdar yüzüme sinirle baktı ve üzerime doğru yürümeye başladı.
Ser:Şuan kardeşim senin yüzünden o masada acı çekiyor!. Dedi sinirle. Yanıma gelip yüzüme sert yumruk vurduğunde hiç bir karşılık vermedim. Haklıydı benim yüzümdendi her şey!
Ser:EĞER SEN O SÜRTÜKLE SEVGİLİ OLMASAYDIN ŞUAN KARDEŞİM ACI ÇEKİYOR OLAMAZDI!. Bağırdı Serdar. Suat ve İso Serdarın kolundan tutup sakinleştirmek istiyordu.
------------------------------------------
Ömerin evi:

Yazar'dan:
Sude Emiri kucağına alır ve sakinleştirmeye çalışır.
Sud:Bitanem benim,yengesinin kuzusu nolur ağlama artık. Diye Sude söyler ve Emirin yüzüne öpücükler bırakır. Emir bir kaç dakikadır şiddetli bir şekilde ağlıyordur.
Cem endişeyle Emire bakar.
Cem:Acıktı mı acaba?. Diye Cem merakla sorar.
Sud:Sanmam daha az önce sütünü verdik ya.
Cem:Annesini istiyor işte. Dedi Cem.
Sud:Haklısın.
Sude Emirin yanağına öpücükler bırakır. Bir kaç dakika sobra Sude Emiri zorla uyutur. Emiri beşiğine koyar. Sude alnındaki teri siler.
Sud:Sonunda uyudu.
Cem:Hadi gel odadan çıkalım.
Cem ve Sude odadan çıkarlar. Sude gelip kendini kanepeye atar. Cem Sudeye bakıp gülümser.
Cem:Sen harika bir anne olucaksın. Buna eminim. Dedi Cem.
Sude bir an donup kaldı. Sudenin yanakları yavaş-yavaş kızarmaya başlarken Cem gülümsedi.
Sud:Teşekkür ederim. Diye Sude fısıltadı.
Cem gözlerini kapattı ve derin bir nefes aldı.
Cem:Umarım Defneye hiç bir şey olmaz. Dedi.
Sud:İnşallah hiç bir şey olmaz. Ona bir şey olarsa kuzenimin onsuz yaşaya bileceğini sanmam. Dedi Sude.
Cem:Kötü düşünmeyelim. Dedi Cem.
Bu zaman Emine geldi salona. Cemin ve Sudenin gözleri Emineye kayarken Eminenin ağladığını gördüler. Cem hemen kanepeden kalkarak Eminenin yanına koştu.
Cem:Niye ağlıyorsun sen prensesim?. Diye sordu Cem endişeyle.
Eminenin ağzından hıçkırık kaçtı.
Em:Bi-bilmiyorum Cem amca,sanki nefes alamıyoyum. Dedi Emine. Sude ve Cem bir-birlerine baktılar.
Cem Emineye doğru gidip kucağına aldı.
Cem:Güzelim benim,çikolatam benim,meleğim benim hadi o göz yaşlarını sil. Cem bunu söyleyip Eminenin göz yaşların sildi.
Sude hemen Eminenin yanına geldi ve yanaklarına öpücük bıraktı.
Sud:Şşt ağlama kuzum. Senin göz yaşlarına kıyamam ben. Dedi Sude. Eminenin gözlerinden hala yaş akıyordu.
------------------------------------------------
Hastane:

Bir kaç saat sonra

Yazar'dan:
Ömerin artık beklemeye sabrı kalmamıştı. Ellerini sinirle saçlarına geçirip çekiştirdi.
Öm:YETER ARTIK!.Diye Ömer bağırdı. Sinan ve Yasemin hemen koşarak hastaneye geldiler.
Si:Üzür dilerim kardeşim uçak geç kalktı bizde..
Sinan sözünün tamamlayamadan Ömer Sinana sarıldı.
Öm:Kardeşim. Dedi Ömer. Sinanda Ömere sarıldı. Destek olmak istermişcesine Ömerin sırtına bir kaç defa yavaş bir şekilde vurdu.
Ya:Hala ameliyyatdan çıkmadı mı Defne?. Diye Yasemin merakla sordu. Suat arayıp Sinana her şeyi anlatmış ve hmen balayından dönmesini istemişdi. Sinanda tabiki kabul etmişdi.
Gi:Hayır hala ameliyyatda. Diye Gizem söyledi. Suat sinirle hastane koltuğundan kalkıp dışarı çıktı. Gizemde Suatın peşinden gitti.  Gizem Suatın yanına gelip elinden tuttu.
Gi:Huzuru'm. Diye söyledi Gizem. Suat üzgün bakışlarla Gizeme döndü.
Su:Hatunum. Diye söyledi Suat.
Gizem Suata sarıldı.
Gi:Üzülme Huzuru'm.
Su:Elimde değil hatun. O benim en zor anlarımda yanımda olup bana destek oldu. Şimdi eli-kolu bağlı bir şekilde oturmak beni üzüyor. Dedi Suat. Gizem Suatın dudaklarına öpücük bıraktı.
Gi:Seni çok iyi anlıyorum ama en azından Defne için güçlü dura bilirsin. Bunu kardeşin için yapa bilirsin. Dedi Gizem. Suat hafif gülümsedi.
Su:Haklısın. Seni seviyorum hatun. Dedi Suat.Ve Gizemin belinden tutup dudaklarına tutkulu bir öpücük bıraktı. Gizem kollarını Suatın boynuna sardı ve kendini biraz Suata bastırdı. Suat işin sonunun hiç iyi bitmeyeceğini anlayıp zorda olsa dudaklarını ayırdı. Ve Gizemin alnına öpücük bıraktı.
İçeri girdiklerinde bu zaman doktor ameliyytadan çıktı. Yüzünde üzgün ifade vardı.Her kes doktorun olduğu yere koştu.
Doktor yüzündeki maskeni çıkarıp konuşmaya başladı.
Dok:Elimizden geleni yaptık...lakin kurşun Defne hanımın gögüs kafesini delip geçtiği için..Defne hanımı kurtara bilmedik...başınız sağ olsun. Dediğinde doktor Ömerin gözlerinden yaşlar akmaya başladı ve yere çöktü. Her kesin gözlerinde hüzün vardı. Her kes Ömere baktığında Ömerin gözlerinde yaşlar akıyordu. Ömerin dudaklarından sadece 'KAYBETTİM' kelimesi döküldü.

SON


#Mutsuzson

MERHABA CANLARIM ARTIK EVLİLİK OYUNU HİKAYESİ FİNAL YAPTI. BU HİKAYENİ İLK 19.02.16. YAZMAYA BAŞLADIM VE ŞİMDİ DE 24.02.17 TARİHİNDE BİTİRMEYE KARAR VERDİM. DEFNE ÖLDÜ! BİLDİĞİNİZ GİBİ DEFNE VE ÖMERİN TUTKULU BİR AŞK HİKAYESİ VARDI AMA BU HİKAYEYEDE BİR SON LAZIMDI...ŞU ZAMANA KADAR YANIMDA OLAN PONÇİKLERİME TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.
esmabeliz (Yanımda olduğun için sonsuz teşekkürler bitanem. İyiki varsın. İyiki yanımdasın. Hep benimle olduğun için hep beni desteklediğin için teşekkür ederim)

delicimbomlu (Yanımda olduğun için sana teşekkür etmek istedim.)

kubraydin2712 (kızzğğğ Defne öldüğü için üzülme tamam mı? Sjsjsj. Benim yanımda olduğun için çok teşekkürler)

Deniz_ozdemir_ (Kuzum senii çokk seviyorum. Sen bitanesin♥ şu zamana kadar yanımda olduğun için teşekkürler)

Daha adını yazmadığım çok kişiler var biliyorum. Onlara burdan seslenmek istiyorum 'Heyyy Gizemmm sizi çookkkk seviyooorrrrrrr bunu unutmayın tamam mı? Benim ponçiklerimmmm sizler benim değerlilerimsiniz'

Bu arada 'EVLİLİK OYUNU 2' hikayesi yazdım. Bundan sonra Eminenin hayatını 'Evlilik oyunu 2' hikayesinde okuya bilirsiniz. Artık Emine genç bir kız biliyor ve bundan sonra neler mi oluyor? Söyleyemem sksk. Hikaye bir kaç dakika sonra ilk bölümüyle sizinle olucak.  DefÖm hikayesi bitti..hoşçakalın!

EVLİLİK OYUNU(DefÖm)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin