După ore întregi de colindat toate magazinele din mall, Kath s-a decis că am luat ce aveam nevoie. Eu am ales o rochie dreaptă, destul de scurtă, albastru închis. Iar Kath a optat pentru o pereche de coalnţi de piele, un top negru şi o pereche de botine cu ţinte. Chiar îi stă bine aşa. Eram atât de obosită, vroiam să stau în patul meu şi să dorm. Dar ei nu i-a păsat. După ce m-a târât prin toate magazinele, s-a gândit că ar fi bine să ne aşezăm la o masă într-o cafenea.

-Spune-mi, te rog, că am terminat cumpărăturile, că plecăm acasă şi că o să mă pot relaxa! mă rog eu de ea.

-Fie, mergem acasă. Dar ştii că nu ai foarte mult timp la dispoziţie. De somn nici nu se pune problema. Trebuie să îţi fac părul, să te machiez. Trebuie să trecem pe la mine să aiu cosmeticele. Şi după ce terminăm, plecăm. Mamă, cât de entuziasmată sunt. Şi tipul care vine, e chiar foarte drăguţ. Cu siguranţă îţi va plăcea de el.

-Chiar trebuie să fac asta, Kath? Ştii că nu îmi plac cluburile şi nici să mă machiez.

-Oh, nu te mai plânge atât şi nu mă fă să te oblig. Ştii de ce sunt în stare.

Am tăcut din gură şi am sorbit din cafeaua ce mi-a fost adusă de chelner.  Nu am mai stat mult în acel loc şi am plecat spre apartamentul ei. Şi-a luat tot ce a avut nevoie, iar apoi următoarea oprire a fost apartamentul meu.  Odată ajunse acolo, Kath a început cu comentariile şi cu sugestiile de redecorare.

Au urmat 2 ore de chin în care Kath m-a machiat şi m-a certat ba că închideam ochii atunci când mă dădea cu creion, ba că mişcam capul în altă parte. La păr a fost ceva mai uşor. Câteva bucle rebele lăsate pe spate. Când am tras ultima privire în oglindă, am rămas uşor surprinsă. Kath a facut o treabă bună. Îmi stătea chiar bine. Rochia mi se mula perfect pe corp evidenţiându-mi formele, iar machiajul îmi scotea în evidenţă ochii.

Am luat un taxi şi în jumătate de oră am ajuns. Era un club de fiţe la ieşirea din oraş. Înăuntru domina mirosul de ţigări. Peste tot erau fete semi- dezbrăcate, cu paharul de băutură în mână. Ne-am făcut loc prin mulţimea care dansa, până la bar. Am cerut câte un mojito şi ne-am aşezat.

-Ştiam că fetele vor să fie aşteptate, nu băieţii. Mă plâng eu prietenei mele.

-Trebuie să apară. Tu chiar vrei să îl vezi, nu?

Nu am apucat să răspund, că în faţa noastră îşi fac prezenţa doi băieţi. Jeremy, iubitul lui Kath şi băiatul de care zicea Kath. Avea dreptate, chiar era drăguţ.

Notă: Îmi cer scuze că l-am pus acum, chiar îmi pare rău. Sper să vă placă. În următorul capitol urmează întâlnirea ^^ Sper să vă placă. Mulţumesc de voturi şi lecturi. Kisses, Elle.

He's not like the others   | P A U Z A |Citește această povestire GRATUIT!