Capitolul 27

80.8K 2.8K 586
                                    

- Eşti un idiot Mitch! Cea mai imbecilă persoană pe care o cunoscut! Nici nu ştiu ce a fost în mintea mea când te-am acceptat în Mafia asta. Eşti un prost!

      Nervos, Alpha aruncă lampa argintie de pe birou la Mitch, nimerindu-l în mână. Se ridică de pe scaun şi dădu cu pumnul în birou, încercând să se liniştească. Era atăt de furios  şi tot ce vroia era să îl omoare pe Mitch.

- Îmi pare rău domnule, chiar nu am crezut că se va întâmpla asta, încerca Mitch să se scuze. Sunt doar nişte adolescenţi.

- Nişte adolescenţi zici tu? râse Alpha sarcastic. Adolescenţii aia ţi-au scăpat printre degete, incompetentule! Ai face bine să îl convingi cât mai repede să ni se alăture, altfel nu mă voi mai abţine să nu te omor.

      Cu încă o privire urâtă, Mitch ieşi din biroul lui mulţumindu-i lui Dumnezeu că era încă în viaţă. Era defapt suprins că i-a cruţat viaţa, chiar credea că va ieşi mort de acolo.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

      Toată săptămâna a fost liniştită, puţin plictisitoare. Nici un semn de la Alpha sau de la Mitch. Eram chiar fericită că în sfârşit lucrurile s-au liniştit, eram chiar entuziasmată.  Doar mergeam la şcoală, veneam de la şcoală, îmi făceam temele, petrecea timp cu Max, apoi mă culcam, iar asta s-a repetat de câteva ori. Am fost de două ori la mall cu Shay, Valentino şi Max pentru a ne cumpăra haine şi de patru ori la cinema. Acum simţeam ca şi cum relaţia nostră era una normală. Max mi-a spus să nu mă obijnuiesc, pentru că Alpha pregăteşte ceva mai mare. 

    După o zi după tot accidentul, Alpha l-a sunat pe Max şi i-a spus că trebuie să intre în Mafia lui, însă el a spus că nu vrea nimic de a face cu el. Asta l-a enervat şi mai tare şi a spus că 'până la urmă o să cedezi, o să vezi tu'. Dar se părea că nu mai avea niciun plan, dacă nu a acţionat până acum. Sau poate ne dădea o pauză. Dar ce fel de mafiot făcea asta?

      Aparent, Valentino şi Shay sunt împreună acum. Au fost la mai multe întâlniri, iar eu ştiam şi cel mai mic detaliu, pentru că ea mi-a spus absolut totul. Sincer, eram puţin geloasă pe ea, pentru că ea a avut parte de mai mult întâlniri, iar eu nu. Am fost la cinema sau la o cafenea cu Max, dar nu prea am fost singuri decât când ceilalţi s-au dus în partea opusă a magazinului sau la toaletă, ceea ce nu s-a întâmplat prea des. Shay nu ştia nimic despre Mafie şi despre viaţa trăită de ei şi de mine. Valentino spunea că nu are îndeajuns de multă încredere în ea încât să îi spună un astfel de secret. Şi îl înţelegeam. Chiar era un secret foarte mare şi nu ştiam încă dacă Shay îl putea suporta. Era mai bine să nu ştie nimic momentan. 

        Afara devenea din ce în ce mai frig, iar iarna se apropia din ce în ce mai mult. Nu îmi plăcea frigul, preferam mai mult căldura. Singurele lucruri pe care ţi le aduce frigul sunt nişte buze crăpate, un nas roşu şi nişte urechi îngheţate. De asta iubeam eu California: aici e mult mai cald, dar asta nu însemna că puteam purta pantaloni scurţi şi tricouri. Beacon Hills era înconjurat de pădure şi de un râu, asta făcea ca vremea de aici să fie puţin mai rece decât în restul Californiei.

       Şi de aia preferam să stau cât mai mult posibil în casa, la căldură.

     Stăteam în camera mea şi, plictisită, mă uitam la poze de pe Tumblr. Îmi făcusem temele, îmi făcusem curat în cameră şi chiar şi în baie, şi nu aveam ce face. Max şi băieţii erau ocupaţi încercând să îi dea de urmă lui Alpha, şi încearcă de câteva zile, însă momentan nu au găsit nimic. Încearcă să îi găsească 'bârlogul' (aşa îi zice Logan), însă nu mi-au spus încă motivul real, mi-au spus doar că vor să ştie unde îl pot găsi. Shay îşi petrecea timpul cu familia ei. Când m-am întâlnit prima dată cu Shay, plângea din cauză că nu se înţelege cu mama ei şi noul ei tată vitreg, însă acum totul este bine între ei. Părinţii ei încearcă să fie cât mai aproape de ea acum şi în fiecare seară iau cina împreună, iar sâmbătă seara se joacă Monopolis. 

Crystal ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum