45 • zondag 14 juli 2013

1.2K 77 26
                                    

"Serieus, Clara? Je kon echt niets beters bedenken?"

"Wat? Je moet toch nog even genieten voordat je die trouwring aan je vinger schuift?" zei Clara, met een knipoogje terwijl ze achteroverleunde en wellustig naar het tafereel voor haar keek.

Gael rolde met haar ogen. Het was al ver na middernacht en Clara had iedereen meegesleept naar een of andere stripclub waar enkel de mannen uit de kleren gingen.

De inrichting was, ondanks Gaels bange vermoedens, stijlvol, met een groot podium waar de mannen dansten en hun werk deden. Clara had een tafeltje voor het podium gereserveerd en halfnaakte mannen liepen heen en weer om de dames van drank te voorzien.

Marion en Clara hadden Gael volledig uitgedost in een donkerblauw aansluitend mini-jurkje en Amy had de taak op zich genomen om Gael op te maken. Daarnaast had Arabella haar een nepkroontje in haar haren weten te schuiven.

Het weekend was nochtans goed begonnen. Zodra het vliegtuig die ochtend was geland in Las Vegas, had Clara overal voor gezorgd. Nadat de hotelmedewerkers van het chique hotel zich over de koffers hadden ontfermd, had Clara had iedereen meegenomen naar de wellness-ruimte van het hotel die zaterdagochtend, waar de meisjes volledig onder handen werden genomen door de ervaren masseurs.

Het was lang geleden dat Gael nog tijd had gemaakt voor zichzelf, had ze bedacht toen ze op de massagetafel lag. De sterke duimen van de masseur maakten alle stijfgespannen spieren los. Tijdens de sauna hadden de meisjes opgewonden bijgepraat. Het was een heel tijdje geleden sinds Gael Amy had gezien, net zoals Arabella, die net een fotoshoot in Australië had afgewerkt.

Na de zeer late lunch begon de alcohol rijkelijk te vloeien in de gigantische suite die Clara had afgehuurd, met op de achtergrondmuziek toen ze nog in de middelbare school zat die zo fout waren dat Gael elk woord kon meebrullen. Gael kreeg van Marion en Arabella vragen over Bobby, die ze zo goed mogelijk moest beantwoorden. Bij elk fout antwoord moest Gael een shot tequila naar binnen kappen, bij elk juist antwoord moesten de andere meisjes een shot tequila naar binnen kappen. Gelukkig voor Marion en Arabella kon Gael op bijna elke vraag wel een antwoord verzinnen. Nadien had Amy het spelletje 'ik heb nog nooit voorgesteld, maar Gael was Clara op dat moment zeer dankbaar dat ze net op dat moment had gereserveerd bij een uitstekend restaurant.

Gael wilde niet weten wat ze op de beschamende vragen als 'ik heb nog nooit met een andere man seks gehad' of 'ik heb nog nooit iemand bedrogen' had moeten antwoorden.

Maar nu, éénmaal in de stripclub, vond Gael het welletjes geweest. Haar hoofd tolde van de vele shotjes alcohol die ze achterover had moeten slaan, hoewel die lang niet zo talrijk waren geweest als bij Arabella en Marion.

Naast haar gilden Amy en Arabella toen de zeer knappe dekhengst voor hen zijn hemd naar hen toegooide.

De muziek was opzwepend en Gael zag hoe zelfs Marion een gelukzalige glimlach op haar gezicht had. De glazen op hun tafel waren halfleeg. De cocktails die de meisjes hadden besteld, waren sterk.

Zodra de man voor hen de sjerp rond Gael ontdekte, kwam hij Gaels richting uit, met grijns van oor tot oor.

Gael schudde met haar hoofd, terwijl Clara en Amy haar naar voren duwde.

"Nee, ik doe het niet!"

"Jawel," gilde Amy. "Doe het voor mij!" smeekte Amy haar.

Achter de microfoon werd de muziek onderbroken. "Dames, dames, ik heb gezien dat we een aanstaande bruid in het publiek hebben zitten."

Gaels ogen flikkerden boos naar Clara die engelachtig glimlachte en een paar dollarbriefjes in haar handen duwde. "Ik haat je!" wist Gael nog te schreeuwen, voordat haar stoel werd opgetild om op het podium te zetten en niet één, maar drie mannen rond haar begonnen te kronkelen.

De Terugkeer | ✔️ (DE OVERGAVE #1) - #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu