5. ✔

4.1K 131 5
                                    

Probudim se i vidim kako se sunce lagano probija kroz zavese boje breskvica. Pa moje prvo jutro u novoj kući. Pokušam da ustanem ali me jaka bol u glavi zaustavi. "Sranje" - prostenjem i setim se da je to od alohola koji sam sinoć popila. Nisam se napila ali sam popila više nego inače. Nekako ustanem i uzmem aspirin. Odem do kuhinje. Bila je prazna. Zayn verovatno još spava. Napravim sebi doručak od namirnica koje uspem da pronađem. To su bili hleb i nutella 😂.

Sednem u dnevnu sobu i upalim TV

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sednem u dnevnu sobu i upalim TV. Na stolu nađem papirić na kome je pisalo.
Otišao sam sa društvom. Ne čekaj me, ne znam kad ću. Zayn.
Mogao mi je još koju tačku udariti. Idiot. 
Nakon što završim sa doručkom uzmem telefon i nazovem Tamaru.
"Hei mala" - kaže nakon nekoliko zvona.
"Tams, hoćeš doći do mene. Sama sam" - kažem pomalo tužno. Pa neću se ja zbog njega nervirati. Ode i ostavi me zatvorenu. Pa neće moći Zayn. Prevario si se ako si mislio da ću ti biti samo kao ukras.
"Hoću, sačekaj me ispred zgrade, ne znam kako doći do gore"
"Važi mala" - poklopim i odem se obući. Kad čujem zvuk mog telefona vidim da je Tamara i znam da bih trebala sići dole da je sačekam. Uzmem ključ i izađem. Zaključam i spustim se liftom do dole. Uvedem Tamaru u zgradu i popnemo se gore. Čim smo ušle čvrsto sam je zagrlila i zaplakala.
"Hej mala, pa šta nije uredu. Daj smiri se, hej hej, nije on vredan tvojih suza" - pokušavala me utešiti. Ne želim da provodim dane ovde sama. Ili da ga ne viđam ni danju ni noću. Povređuje me to. Zar da u najboljim godinama kao neka verna supruga sa 17 željno iščekujem kad će se pojaviti. Ne želim to.
"Tams, mogao je bar prvih nekoliko dana biti tu" - kažem i zajecam glasno.
"Dođi, hajde da pustimo neki film da ga zaboravimo" -kaže i povuče me da ustanem. Kad shvati da ne zna gde mi je soba samo se okrene i pogleda me.
Nasmejem se i obrišem suze.
"Dođi" - kažem i povedem je do svoje sobe. Pustimo film i legnemo na moj krevet. Film se nakon nekih 2h završio i Tamara je otišla. Ispratila sam je i vratila se u sobu. Uzela sam telefon i listala instagram. Naišla sam na sliku zayna i neke devojke. Obećao je da me neće prevariti. Skot.

Nastavila sam sa listanjem instagrama. Ubrzo sam zaspala.

Budim se na zvono interfona. Ustanem i javim se na telefon.
"Nikki, Zayn je. Otvori vrata" - kaže i ja se osmehnem ironično
"Ostani dole skote" - kažem i pođem spustiti slušalicu ali me njegov odgovor zaustavi.
"Nikol, znaš da ću svakako doći gore. Smesta otvori vrata" -kaže već besno.
"Skote" - kažem i spustim slušalicu te otvorim vrata.
Nakon par minuta Zayn se nađe na vratima dnevne sobe. Imao je malo ženskog ruža na vratu i košulji i krv na usnama i par kapi na košulji. Refleksno sam skočila.
"Zayn, šta se desilo" -kažem uplašeno i zabrinuto.
"Kao da te je briga" - kaže i krene ka kupatilu. Pođem za njim i kažem "skote". Okrenuo se i udario mi šamar. Pokažem mu srednji prst i uđem u svoju sobu. Nisam zaplakala pred njim, ali mi je suza krenula čim samo zatvorila vrata svoje sobe.
Bacila sam se na krevet i plakala. Mislim da me je čuo. Zapravo, sigurna sam da jeste. Ali naravno, nije se obazirao na to. Ufff kako ga mrzim.

Ponovo sam uzela telefon i listala instagram. Nakon nekih 1h ustala sam i otišla u kuhinju. Pronašla sam ručak u frižideru. Verovatno je dolazila kućna pomoćnica. Sipala sam lazanje u tanjir i sela za sto i počela sa jelom.
Na vratima se pojavio Zayn. Imao je samo donji deo crne trenerke na sebi. Prezgodan je 😍😍😍😍!!
"

Znam da sam zgodan" - rekao je i ušao u kuhinju. Samo sam prevrnula očima.
"Nećeš me pozvati da ti se pridružim" - kaže i ja ne odgovorim. Nisam želela da razgovaram sa njim.
"Okej" - otišao je i uzeo tanjir i sipao lazanje te seo preko puta mene. Kad sam završila sa jelom ustala sam i stavila tanjir u mašinu za pranje sudova. Krenula sam prema sobi ali me Zayn zaustavio.
"Nikki" - kaže i ja se bez reči sa hladnim izrazom lica i još uvek crvenim obrazom okrenem.
"Nikki, ja...izvini" - kaže i ja se ironično osmehnem.
"Nikol, nisam to želeo. Popio sam malo više, i ovaj... potukao sam se sa Liamom, molim te ne ljuti se na mene" -kaže i ja podignem obrvu.
"Izvini gospodine za moju zabrinutost dobila sam šamar? Obećao si i da me nećeš prevarati pa mi telefon zvoni celog jutra. A znaš, to su sve tagovi na fotografijama kako grliš raznorazne kurvice po klubovima, kafićima i tuđim stanovima. Hvala Zayn" -ponovo sam se okrenuka i krenula u sobu. Prišao mi je od pozadi i zagrlio me.
"Nikki, molim te ne ljuti se na mene. Znam da sam pogrešio, molim te oprosti mi" - prevrnem očima i izvučem se iz njegovog zagrljaja. Popnem se u svoj orman i nađem usku crnu haljinu. Ponesem je dole i odem se istuširati. Kad može on,pa mogu i ja. Pozvala sam Miu i Hannu i dogovorile smo se ići u klub, bez momaka. Rekla sam im da momcima ne govore da sam sa njima kao ni Zaynu. Istuširala sam se i obukla haljinu. Kosu sam ispeglala i našminkala se. Zadovoljna svojim izgledom nakuvla sam crnu kožnu jaknu i bez reči krenula. Pogledala sam na sat i bilo je oko 23h.
"A gde je mlada dama krenula" - čujem Zayna kako dobaci iz dnevne sobe.
"Mlada dama nije dužna da gospodinu tatinom sinu polaže račune. Kasno ću se vratiti. Imam ključ. Ne čekaj me" - kažem i povučem kvaku.
"Ooo što smo opasnii, slušaj Nikol, nisi ti ja. I pazi kako pričaš sa mnom. Večeras ti ne ideš nigde" - kaže i ustane sa kreveta. Pokažem mu srednji prst i spustim kvaku te zaključam vrata pre nego što uspe doći do njih. Pozovem lift i kad uđem u njega čujem kako se vrata našeg stana otvaraju. Poslednje što sam čula bilo je "kučka". To me je još više povredilo, ali nisam htela plakati. Ušla sam u taxi i rekla mu gde da me odveze. Cure su me čekale ispred jednog kafića. Ušle smo unutra i sve sam im ispričala.

Loš || ZaynMalik  《Završena》Where stories live. Discover now