KARIŞIK DURUMLAR

2.9K 58 27
                                    

Bu aralar çok değişik ve saçma duygular içerisindeyim , bir dediğim diğerini tutmuyor , çok değişik davranıyorum içimde birşeyler kıpırdıyor nefret ve aşk birbirine karışık duygular olarak kendilerini gösteriyor. Insanlara karşı olan kinim daha da artıyor , sonra bi bakıyorum hepsine acıyorum.  Yani ne yaşadığımı bende bilmiyorum, uykularım düzensizleşiyor ,çok asabi oluyorum ,sürekli depresyona giriyorum . Asıl sorun ise içimdekilerin ne olursa olsun konuşmaması. Ne olmuştu acaba, ben böyle iğrenç şeyler yaşarken onlar neden susuyordu ?
                                             ******* 

15 tatil biteli tam bir hafta oluyordu ne tatilde ne de hafta içinde tek kelime duymuyordum . Bu içimi burkmuştu niye bunca süre boyunca sustular neden önceden konuştular da şimdi susuyorlar ?
Belkide beni paronayak yapıp içimden defolup gitmişlerdir , bu hoş öyle değilmi ? Sanırım ..... sanırım değildi , ben tek kaldığımda onlar vardı onlarla tartışıyorduk bu beni daha da karmaşık duygular içine soktu . Geçen hafta intihar etmek üzereyken bile onlar yoktu.
Yanımda sadece selin vardı , zaten etrafımda o kadar çok insan olmasına rağmen yakın olduğum en fazla 4 kişi vardı.  Insanlar bana çok çıkarcı geliyor bu yüzden hepsinden nefret ediyorum beni bunaltıyorlar .

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 10, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

ŞİZOFREN'IN HAYATIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin