*Lous P.O.V.*

Inden længe er Joe stormet ud af døren. Mig og Caspar sidder alene tilbage i min lejlighed, med åbne munde og chokerede ansigter. "What just happened?" spørger jeg Caspar og placerer mit hoved i mine hænder. En storm af tvivl, usikkerhed og ren og skær skade fyldte mine lunger, mine årer og mit hjerte. Hele dagen havde været helt og særdeles fantastisk, hvorfor skulle det her nu lige pludselig ske? "Joe just doesn't really like public affection. He has never really told the internet about any relationships he has been in before, you are the first one he tells his viewers about. To him, just telling them, is a big deal. So you wanting to share his feelings, that was what you guys argued about right? Well, that is just to much for him. He doesn't need to tell everyone that he loves you, it's just important for him to know, that you know it", siger Caspar der med det samme sætter sig over ved siden af mig, og kigger på mig. "Wait a minute, how did you know about his feelings, about how he loves me?" spørger jeg forvirret og tygger lidt på de ord Caspar sagde. "He told me some time go, which he actually never has done before. He really loves you Lou, and he has never loved anyone as much as he loves you, and that's the reason why things hurt a bit more than normal. He just doesn't want to lose you", opmuntrer Caspar mig og lægger sin arm omkring mig, i et håb om at jeg skulle få det bedre. "Damn, I was so wrong. I have to go talk to him. Do you maybe know where he went?" spørger jeg, og håber på at jeg kan se Joe så hurtigt som muligt. "That I don't know", sukker Caspar og jeg læner mig ind over ham for at kramme ham, og siger derefter: "Thank you Casp, you're such a great friend".

*Joes P.O.V*

Jeg er hurtig ude af døren, og får smidt mine ting ind ad døren derhjemme, inden jeg går videre rundt i kvarteret. Mørket ligger stille på og månens lys er det eneste der lyser mørket op, udover et par af de gamle lygtepæle. Jeg slentrer min vej ned mod parken, som jeg altid gør når jeg skal køle af, eller bare for at tænke. Det er en kort tur derhen, så har jeg ekstra tid til at sidde og tænke. Vinden tager stille i mit hår, som gør at det står til alle sider, men jeg er lidt ligeglad lige nu. Bænkens overflade er forholdvis kold, så jeg kommer til at fryse en smule, når jeg sidder der og tænker. Måske havde jeg overreageret i situationen og skræmt Lou, hvilket var langt fra min mening, men det var hvad jeg følte, og jeg vil ikke have at alle i verden skal vide præcis hvad jeg føler for hende. Det var svært at finde ud af hvem der havde ret, eller ikke sådan direkte ret, men om jeg bare havde fucket det op, eller om mine meninger var relevante og okay.

Efter jeg havde siddet på bænken i noget tid, og det var blevet endnu mørkere, valgte jeg at gå hjem til mig og Caspar, for at få noget søvn. Jeg går ligeså stille langs gaden, og inden længe er jeg hjemme, og jeg skubber døren op, og i min overraskelse ser jeg Lou stående lige inden for og hun springer på mig. "Joe I'm so sorry, I get it, we don't have to share everything of our personal lifes. You're right and I should have seen that, instead of pushing you", siger hun ind i mit øre og jeg krammer hende tilbage. "It's okay, I'm just glad you eventually found out, because I do not want to argue with you. I can't stay mad at you, you're too beautiful for that", siger jeg i det jeg læner mig tilbage og kigger hende dybt i øjnene. Hun læner sig ind for et kys, og det samme gør jeg. Vores læber rammer hinanden perfekt, og en symfoni af kærlighed strømmer igennem vores årer og går helt ind i vores hjerter. "Do you wanna watch a movie or something?" spørger jeg hende og trækker mig fra kysset. "I can think of something else", hvisker hun i mit øre og placerer sensuelt sin hånd på min brystkasse. "So can I", hvisker jeg tilbage og kysser hende på halsen, og inden længe er vi på vej nedenunder.

*Lous P.O.V.*

Et par dage senere står mig, Caspar og Joes tasker klar inde i deres lejlighed og vi er klar til at tage af sted til Danmark; eller i min mening tilbage. "Our uber should be here in aboouuut 8 minutes", siger Joe og kigger op fra sin telefon, og kigger hurtigt tilbage ned, og jeg griner stille. "I'm just gonna do a poo, see you in a bit", udbryder Caspar og hopper nærmest nedenunder. "You're disgusting Caspar!" råber jeg efter ham og griner.

Håbløs Forelsket I Joe Sugg (Fanfic)Read this story for FREE!