11. Blestemul iubirii reinvie

2.2K 124 22
                                    

11. Blestemul iubirii reinvie

Toti priveam ba la trandafirul ce levita, ba la cele trei

vrajitoarece pareau ca au vazut moartea. Erau speriate, stateau bagate una in alta, tremurau si isi tineau mainile la gura.

Le priveam fara sa fac vreo miscare, cu frica in san si cu inima stransa de spaima. Ce putea fi atat de rau incat sa ajunga in acest fel?

-Ce s-a intamplat? a intrebat Daniel cu un calm desavarsit.

Cum putea sa fie asa cand toata camera era plina de tensiune?Nu puteam sa-mi dau seama ce fel de fiinta era. Pana si ceilalti vampiri erau tematori, acum, dupa aflarea adevarului despre mine. Toti mai aruncau cate o privirea la mine si aproape ca luase pozitia de lupta.

Daniel se afla acum in spatele meu, fiind cu ochii in patru, atent la respiratia fiecaruia. Cu toate ca parea calm, eu ii puteam simtii vibratia pieptului tare, ii puteam vedea cu ochii mintii incordarea si privirea taioasa pe care o arunca fiecarei persoane din camera.

-Care e problema? am intrebat si eu, pierzandu-mi rabdarea, infuriindu-ma.

Vampirul care putea citii mintea imi arunca o privire plina de ura si in acelasi timp de teama profunda, apoi a marait. Am simtit cum mi se ridica parul pe ceafa cand am auzit acel sunet puternic, dar atat de jos.

Deodata toata tensiunea s-a accentuat foarte mult si in camera era o atmosfera apasatoare si imprevizibila. Era coplesitor si simteam ca in orice moment ma pot prabusi, dar incercam sa respir adanc, controlandu-ma cat puteam.

Vampirul inca ma atintea cu privirea-i de venin si parea ca in orice moment se putea lansa asupra mea. Era o situatie critica si eu nu eram in stare sa misc un deget. Parca eram inghetata, incapabila macar sa-mi mut privirea de la cel ce-mi putea aduce moartea. Era atat de diferit de vampirul care ma incurajase in bucatarie, parea salbatic, dar nimic din ce nu am mai vazut inainte. Aceasta priveliste o vazusem de nenumarate ori la cei carora le incheiasem eternitatea, in ochii lor exista acea ura nespusa, de pe buzele lor se auzeau aceleasi cuvinte, parca rasunandu-mi in cap la nesfarsit:

“-Damnaret eam! Te solvere cum sanguine!”

Insemna: “-Blestemato! Vei platii cu sangele tau!”

Eu doar le zambeam si le uram “drum bun spre iad” daca acolo ajungeau.

Vampirul a marait inca o data, ceea ce m-a scos din amintiri. Daniel si-a pus mana pe soldul meu si a strans usor, maraind si el aproape de urechea mea. Mi-au trecut fiori peste stomac, coloana si pantec. Inima mi-a bubuit in piept o data si picioarele mi s-au inmuiat. Acel marait venit din strafundurile cele mai adanci ale fanteziilor mele, trezite acum la viata, mi-a reaprinspasiunea.

Instinctele de care vorbise Daniel acum ceva luni, instinctele salbatice au fost aduse la viata, doar de un marait sexy la ureche.

-Zeita! rosti Kassandra cu ochii mariti de spaima.

Mi-am indreptat privirea spre ea.

-Ce a insemnat asta? am intrebat simplu, dar cu vocea cam ragusita.

-Nu trebuiau sa se uneasca, a soptit. Asta s-a intamplat doar de cateva ori, dar pentru altfel de potiune, spuse sprijinindu-se de Endora.

-Sa luam loc, le-am propus tuturor si in momentul urmator cu totii eram asezati pe scaune, imprejurul mesei. Hunterii si vampirii aveau cu totii fete grave, iar vrajitoarele ma priveau cu mare grija, doar diavolul superb din dreapta mea ma incuraja cu cate o strangere de mana sau cu cate o mangaiere pe picior.

-Imi este mai bine! Zsuzanna, poti sa le spui tu ce inseamna toate astea, te rog?

Cealalta vrajitoare a dat din cap si a inghitit in sec, indreptandu-si privirea spre mine.

Hunter-Vanatoarea (COMPLET)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum