Bölüm 5

4.8K 125 27
                                    

Arkadaşlar merhaba.. Öncelikle hepinize sonsuz teşekkürler. Hemen büyüdük ve çok iyi geri dönütler geliyor. Ama bunu belirtmek isterim hikayemde şuan aşk yok. Mira şuan sadece hocası olarak görüyor. Ali ise daha yeni hoşlanmaya başlıyor. yani anlayacağınız liseli ergenler gibi aşk yaşıyorlar diye mesaj atanlar yada yorumda yazanlara cevap olması dileğiyle.. Hemen hikayeye geçelim. Ve dediğim gibi kapak yapabilen biri bana ulaşsın buradan mesaj yazamıyorsa yorumda belirtsin gerekirse whatsaptan falan konuşuruz..

 

        Arkama bile dönmedim. Çünkü biliyorum eğer dönersem ona her şeyi anlatmak zorunda kalırım. Şuan öyle bir çıkmazdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum.Evden çıkar çıkmaz koşar adımlarla kendi evime doğru gittim. Ama beni izlediğine eminim. İnsan hisseder ya öyle bir his var içimde izlenme hissi. O anki hisle birden Ali Hoca'nın evinin olduğu tarafa doğru baktım ve tabii ki doğru tahmindi beni izliyordu. Bu arada ben size hiç Ali Hocayla nasıl tanıştığımı ve nasıl yakın olduğumu anlatmadım. O zaman başlıyalım.

      Ben bu okula 10. sınıfta geldim. 9 da özel bir okuldaydım ve size dediğim gibi o ortamlara çok ayak uyduramıyorum. Ama annem nedense sadece orada iyi eğitim olduğunu düşünüyor. Onun için bu okula gelir gelmez hemen özel öğretmen aramasına girdi. Annem özel hocayı ararken bende size ilk karşılaşmayı anlatayım. Okula geldim ve müdürden sınıfımı öğrendikten sonra direk sınıfıma geçtim ve önde bir yer ararken öğretmen masasının en ön sırasının boş olduğunu gördüm ve direk oturdum. Allah'tan sınıf çok zeki değildi de kimse oraya oturmak istemiyordu. Ali hoca oraya oturttuğu öğrencisine hep ayak işleri ve kendi işlerini yaptırırmış. Yani bildiğiniz öğrenciye evrak işleri yaptırırmış. Oturduktan sonra Zeynep yanıma geldi ve hoşgeldin falan dedi. Baya gülecendi bende onunla konuştum ve bana keşke orada oturmasaydın dedi bende neden deyince Ali hocanın öğrencisine iş yaptırdığını falan anlattı. Ama bana yaptıramazdı. Çünkü ben istemediğim şeyleri yapmazdım. Hiçbir zaman annemi okul mevzularına karıştırmadım ama bu konuda karıştırabilirdim. Ama şuan sakin olmam lazımdı ve daha ders programı yok diye hocanın gelmesini bekledik. O arada Zeynep Merve ile beni tanıştırdı ve Merve yanıma oturdu. Çok iyi anlaşıyorduk gülüp eğlenirken sınıfa bir hoca geldi Mervenin bana bak işte geldi Ali hoca demesiyle  kapıya doğru baktım. Sınıfa doğru geldi ve tahmin edeceğiniz üzere ders matematik dedi.. Sınıf gülmeye başladı. Ben anlamamıştım daha sonradan Merve'nin bu aramızdaki espri demesiyle kendime geldim. Yerlerimize oturduk. Tatilde ne yaptığımızı sordu bana gelince bekle seninle en son konuşucaz dedi ve sırayla devam etti. En son bana döndü ve ;

- Evet hanımefendi adınız ne acaba ?

- Adım Mira Türk 

- Hmmm. Beğendim o zaman bende söyleyeyim adım Ali Soyadım Arslan

- Tanıştığımıza memnun oldum hocam.

- O zaman bir soru daha ?

- Tabi hocam..

- Neden Uğur Kolejinden bu devlet okuluna geldin ?

       Ne hayır bunu söylemiş olamaz. Ben müdüre özel okuldan geldiğimi kimseye söylememesini istedim. Neden mi sonradan çıkacak zengin züppe laflarını kaldıramam. Size dedim öyle şeylerden hoşlanmam. Ama nasıl haberi oldu bu adamın? Müdür söylemez herhalde çünkü bana söz verdi ? O an acilen şoku atlatmam gerekirdi ve güzel bir cevap vermem gerekiyordu..

- Yanlış anlamayın hocam ama bu konuda konuşmak istemiyorum..

- Neden bir yanlışlarını mı gördün?

Öğretmenim (!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin