Capitolul 9

126 26 30
                                    

DEAN

M-am trezit singur în patul lui Solar. Am aruncat o privire la ceas și am gemut când am observat că este deja ora unu după amiaza. Era început de săptămână, ceea ce însemna că Solar este la muncă. De o lună, de când am prezentat-o lui Crush și Zico, o tot rugam să renunțe deoarece îi pot oferi tot ce-și dorea, dar e prea încăpățânată. Urăsc să o văd muncind pentru puțini bani.

M-am ridicat din pat și m-am grăbit spre baie, ca să mă spăl. Miroseam a transpirație și a alcool, de noaptea trecută. Am ajustat temperatura apei și apoi m-am uitat în oglindă. Dacă cineva s-ar uita la mine, ar crede că sunt un om normal, dar nu, sunt un hoț și un trădător. Trădam oameni și urma s-o trădez și pe Solar.

Ca să ne fie mai ușor să luăm colierul L'Incomparable, ne-am gândit să-l lăsăm pe Kim Minjun să-l cumpere pentru Suzy, dar eu trebuiam să mă apropii de ea. Să o fac să se îndrăgostească de mine. Ceea ce mă speria mai tare era faptul că o puteam pierde pe Solar. Ce femeie ar accepta așa ceva de la bărbatul său? Asta ar însemna s-o înșel.

Am vrut să renunț la colier, dar Zico insista să-l furăm fără să spună și motivul. Mă gândisem că are o valoare sentimentală pentru el, dar am exclus posibilitatea aceasta imediat. Apoi mi-am dat seama că Zico aleargă după putere și bani.

După ce am ieșit din duș, m-am îmbrăcat și m-am uitat la telefon. Mă așteptam să primesc un mesaj de la Suzy. O invitasem în oraș, la o cafenea, chiar la aceea pe care ea o adoră și care te stoarce de bani, o cafea fiind cât o bluză.

M-am îmbrăcat cât de cât elegant și mi-am făcut părul, folosind puțin din produsele lui Solar. Mai aveam jumătate de oră până să ajung la locație. Înainte să plec, i-am pus apă și mâncare lui Blu deoarece Solar m-ar fi omorât dacă i-aș fi ținut pisica flămândă.

Întârziasem 10 minute. Am intrat în cafenea și am căutat-o cu privirea pe Suzy. Stătea retrasă într-un colț, cu ochelarii de soare pe ochi. Din nou, era îmbrăcată în alb și încep să cred că aceasta este culoarea ei preferată.

Și-a dat jos ochelarii de la ochi și s-a încruntat. Sincer, mă așteptam să mă întâmpine cu un zâmbet cald, așa cum făcea de obicei.

- Unsprezece minute, mi-a reproșat.

- Zece minute, mi-a luat un minut să merg de la intrare până aici. Ești punctuală? am întrebat.

- Mai degrabă perfecționistă, a spus, de data aceasta zâmbindu-mi. Spune-mi, cu ce ocazie m-ai invitat în oraș?

Începem misiunea.

* * *

Îmi petrecusem vreo cinci ore împreună cu Suzy, ceea ce până și eu credeam că este ciudat. Îmi plăcuse să vorbesc cu ea și chiar nu-mi dădusem seama când trecuse timpul. Nu mă gândisem la Solar, nu voiam ca vina să mă cuprindă.

Am intrat în casă, răsuflând obosit. Auzeam mult zgomot, așa că m-am încruntat. M-am dus spre sufragerie și mare mi-a fost mirarea când i-am văzut împreună pe Solar și Zico. Râdeau amândoi, dar atenția mea era îndreptată asupra palmei lui Zico care stătea pe genunchiul lui Solar. Mă enerva și mai tare faptul că Solar nu părea nici măcar puțin încordată sau deranjată de gestul său. Știam că în această lună s-au apropiat unul de altul, dar nu credeam că așa de mult.

Decalcomanie → kwon hyukUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum