beş

379 42 10
                                    

Güzel bir gün Harry için. Louis'sini görecek ve onunla bir röportaj verecekti. Louis'yi benimsemişti. Her ne kadar Louis bilmese bile onu herşeyden ve herkesden kıskanıy olmuştu. Harry böyle bir çocuktu, utangaç ve kıskanç bir çocuk..

Louis güne mutlu uyanmıştı. Yeni kız arkadaşıyla güzel bir akşam geçirmiş ve onu evine bıraktıktan sonra güzel bir uyku çekmişti. Uzun süredir görmediği arkadaşı Harry'yi görebileceği için mutluydu Louis. Onunla bol bol konuşacak ve bir video çekip çekmemek istediğini soracaktı. Harry, ona göre harika bir çocuktu.

Harry'nin, Louis'nin yeni kız arkadaşından haberi yoktu. Eğer öğrenseydi dünya ona tüm kötülükleriyle gözükürdü. Louis, onun bir tanesiydi. 

-***-

Gidecekleri yere vardıklarında, ikisi de arkadaşlarını görmüşlerdi. Ancak ikisini bulamayan bu iki genç, birbirlerini bulabilmek için her yüze bakıyorlardı. Sonunda Harry bir tanecik Louis'sini bulmuştu, ona doğru yürürken elleri titriyordu. 

''Selam.'' dedi Harry güzel gülümsemesiyle. Karşısında Louis'yi görmek harika hissettiriyordu. ''Selam, Harry.'' dedi Louis gülerken. Louis Harry'yi görebildiği için çok mutluydu. ''Az kalsın seni göremeden gideceğim sandım.'' 

Harry, Louis'nin bu dediğine çok şaşırmıştı. Karnındaki kelebekler uçmaya başlarken, o üç duyguyu aynı anda yaşıyordu: 

Aşk, heyecan, mutluluk.

Mutluluk duyduğu durum şuydu; Louis onu önemsiyordu. Onu görememekten korkmuştu. Ona değer vermesi çok hoşuna gitmişti. 

Heyecan duyduğu durum şuydu; Louis'yi görmüştü. Onunla konuşmuştu. Louis'nin onu merak ettiğini öğrenmişti ve kendi adını onun sesiyle duymuştu.

Aşkı ise sonsuzdu. Onu görmediği zaman, gördüğü zaman, özlediği zaman, daima ona aşıktı. Ona karşı böyle hisler duyması ona olan bağlılığını daha çok arttırıyor, hayatı ona güzel kılıyordu. 

Bir çocuk geldi yanlarına. Harry yanlarından ayrılmamıştı. Louis ve çocuk konuşurlarken onları dinlemiyordu. Ama hiç duymadığı bir soru geldi kulağına. Çocuk, Louis'ye gülerek ''Sen ve kız arkadaşın nasıl?'' diye sormuştu.

Neler oluyordu? 

sweetheart {l.s}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin