Bölüm 9

5K 387 10
                                    

Şlmm. Okunmalar artıyoor. Çook teşekkür ederim. Önerileriniz varsa özelden ya da buradan mesaj atabilirsiniz.Multide Tuana var.
İyi okumalar...

Uygur tam bana söveceği sırada Burcu ve Tunanın geldiğini gördük. İkisinin de gözü Uygura kaydığında kahkaha atmaya başladılar. Uygur Tunaya 'bunun daha çıkışı var koçum' anlamına yorduğum bir bakış atınca Tuna susmak zorunda kaldı. Ama hâlâ gülmemek için yanağını ısırıyordu. Burcu da yanağını ısırıp gülüşünü tutarak ona katıldı. Uygur bana döndü ve işaret parmağını tehtit edercesine salladı.

"Seninle sonra görüşeceğiz gerizekâlı. Acelem olmasa kafanı tuvalete sokardım da acelem var. Gelince artık." dedi ve kapıya doğru yürüyüp okuldan çıktı. Niye acelesi vardı ki?Tunaya sorsam mı? Yok yok. Burcuya kaş göz yapıp benimle gelmesini gerektiğini anlattım. O da kaş göz yapıp tamam dediğini anlattı.İkimiz de aynı anda "Görüşürüz Tuna." dedik ve el salladık. Tuna da "Görüşürüz kızlar." dedi ve el sallamak yerine elini kaldırdı. Ah cool çocuk. Burcuyu zorla tuvalete soktum.

"Bu çocuğun niye acelesi var?"

"Ne bileyim oğlum ben Tuanaya sorsana."

"Aferin kız arada aklın çalışıyor."

"Senin arada da çalışmıyor."

Burcuya gözlerimi kıstım. O da gülerek omzuma vurdu.

"Hadi Tuanaya gidelim." Dedim ve onu kolundan tutup sürüklemeye başladım. Dersin bitmesine son 5dk olduğu için onların sınıfının önünde bekledik. Zil çaldı ve Tuana çıktı.

Tuanayı kolundan çektim.

"Uygur nereye gitti? Niye acelesi var?"

........

Vote!

UyKu(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin