capitol 1

18 0 0
                  

Dia 19 de gener de 2017
08:00
Primer que tot soc Laia una noia de 11 anys, visc a Benifaio un poble de Valencia, estic arreglant-me per anar al col·legi, he de dutxar-me i rentar-me els  cabells, m'agrada anar ben arreglada a l'escola.
08:36
Acabe de eixir del bany me he rentat els cabells i me'ls he secat ,hem falten 9 minuts per a desdejunar, posar-me l'esmorçar a la motxilla, rentar-me les dents i traure'm els patins de linea que avui hem toca gimnastica a primera hora i toca patinatge.
08:42
Ja he desdejunat,hem he posat l'esmorçar a la motxilla, he tret els patins i me he rentat les dents, hem falten 3 minuts per a revisar les meues rets socials com: whatchap, snapchat o instagram.
08:45
Ja esta ací la meua amiga Maca que a vingut a per mi per anar al col·legi, vorem com queda...fins després😘
12:35 del mitg dia
Acabe de vindre del col·legi, hui a primera hora m'ha tocat gimnastica i hem fet patinatge que per sort no m'he caigut ninguna volta, i sobretot intentava no caure'm per no fer el ridicul davant de tots i de el noi que m'agradava.
En acavar gimnastica, he fet l'examen de matematiques que he m'he quedat per l'activitat numero 7 que menys una cosa de moment estava per a un 9, pero de seguida ha tocat el timbre per anar al pati pero com estava ploguent no hem vaixat ens hem quedat en el corredor parlant la meua millor amiga Sofia, el meu millor amic Mario que es el noi que m'agrada i jo.
Quan hem tornat a clase després de l'hora d'esmorçar hem seguit fent l'examen de matematiques, que el meu altre millor amic Pablo me estava preguntant tota l'estona com se feia l'activitat 1,2,3...tambe estava preguntant coses dels problemes la meua altra millor amiga Leire, ha sigut una hora dificil pero molt divertida....Dic dificil perque Mario estava a l'altra punta de l'aula, i divertida perque tots se estaven copiant de mi😂😂.
Quan estava arreplegant per anar a casa he sentit que se suspenien les clases de la vesprada per el temps que feia, que per cert, estava ploguent moltisim, feia molt d'aire i hi havia tormenta...
I aquest ha sigut el meu matí, per la vesprada no he fet casi res perque no he anat al col·legi, pero a les 5 m'he posat a estudiar naturals perque dema en teoria tenia examen pero tambe se han suspes les clases aixi que aquesta vesprada he estat parlant en la meua altra millor amiga Adriana que no va al meu col·legi i he aprofitat per a parlar en ella i contar-li coses.
Dema quan me desperte arreglaré un poc la meua habitació, estudiaré, i m'arreglaré per anar a casa la meua tia a dinar que dema es divendres i he d'anar
Bona nit i un petó gegant😘

El diari de LaiaOn viuen les histories. Descobreix ara