15

8.9K 468 27
                                    

Multide Uraz'cık var. Umarım beğenirsiniz bölümü. Seviliyorsunuz <3

İki günün ardından Gece'yi yeni odaya almışlardı. İki gündür onun yanına yaklaşamıyor, sadece camdan izliyordum. Ve bu işgence gibi gelmeye başlamıştı.

Onu normal odaya aldıkları sırada doktorun kolunu tuttum. "Girebilirim artık değil mi?" Gülümsedi. "Evet." Rahatça nefesimi üfledim ve tedirginlikle sordum. "Peki durumu nasıl?"
Derin bir nefes aldı ve konuşmaya başladı. "Hastamızın bünyesi oldukça güçlü fakat çok...Yani nasıl desem sanırım psikolojik olarak sıkıntıları var. Derler ya uyanmak ya da uyanmamak onun elinde? Aynen o durumdayız şuan. Kendisi isterse uyanabilir ancak. Psikolojik olarak çok büyük baskı altına girmiş.  Onun dışında durumu fiziksel olarak da oldukça kötü. Çok hırpalanmış. Şimdilik aşırı ciddi bir durumu yok Allah'a şükür ama yine de temkinli olacağız." Kafamı salladım.

O da gittikten sonra içeri girip Gece'nin yanına adımladım. Teni,ne kadar da soluktu? Normalde de çok beyazdı ama bu sefer vampir gibiydi resmen.  Eline dokunduğumda soğuk olduğunu farkettim. Dondurmuşlardı resmen kızı. Kaşlarım çatıldı. Üzerindeki örtüyü omuzlarına kadar çektim.

Ardından yandaki koltuğu yatağın yanına doğru çekip oturdum. Elini tuttum ve yüzüne baktım. Doktorun dediği gibi çökmüştü. Söylediklerini tekrar düşündüm. Uyanmak ya da uyanmamak onun elindeydi ve 'vazgeçtim'  demişti. Yani uyanmak istemiyordu. Şimdi ne bok yiyecektim. "Uyanmak zorundasın. Uyanmalısın" 

Babamlar gelmişti. "Bir haber var mı?"  diye sorduğumda başını salladı. "Berk'ten mi?"  Yutkundum. Bulmuş olmaylıydı. Onu tekrar hayata tutunduracak kişi o olmalıydı.  "Buldum. Zor oldu ama buldum." İçimde bir heyecan oluştu. Eğer ona söylersem belki duyup uyanırdı filmlerdeki gibi?

Ah hayır biz film çekmiyorduk ve açıkcası o çocuğu da bulmak istediğimden emin değildim. Şimdi o bulunursa Gece onunla çok yakın olacaktı falan. Ne yapmalıyım?
"Tamam baba siz gidin bir şey olursa haber veririm ben. "
Onlar gittikten sonra odaya girdim tekrar. Söylesem duyar mıydı beni?

"Gece? Biliyorum burada film çekmiyoruz ve bizim hayatımız pek film olmaz zaten de... Ben yine de belki duyarsın diye sana söyleyeceğim."  Derin bir nefes aldım.  "Berk'i, onu bulduk. Eğer iyileşmene yardımcı olacaksa zorla da olsa getiririm onu buraya söz" Gözleri aralanınca yerimde sıçradım. "Siktir lan! Ciddi olamazsın. Uyandın mı harbiden? " Yorgunca gülümsedi. 

"Sen gelmeden önce uyanmıştım. Ne yapacaksın merak ettim." diyip gözlerime baktı.  "Ağladın mı sen?"
Boğazımı temizleyip konuyu değiştirdim. "Soruma cevap vermedin?" 
Gözlerini kaçırdı.  "İstemiyorum"  Kaşlarım çatıldı. İçimden bir ses o arayan kişinin nedense Berk denen çocukla bir ilgisi olduğunu söylüyordu. "Arayan oydu dimi? Ne dedi?" diye sakince sordum.

Kısık ama derin bir nefes aldı. "Seni ilgilendirmez" Kaşlarım yine çatıldı.  "İlgilendirir. Seni ilgilendiren her şey artık beni de ilgilendiriyor" Bana baktı ve omuz silkti. "Hakkımda hiç tahmin edemeyeceğim şeyler söyledi. Ondan beklemeyeceğim şeyler..."  Yutkundu ve devam etti. "Bana sürtük dedi...Bir daha benimle görüşmek istemediğini söyledi. Tamam mı? " 

Dudaklarımı birbirine bastırdım.  "Sence neden demiş olabilir?" Derince bir nefes aldı yine. "Bilmiyorum umrumda da değil." dedi ve gözlerini kapattı.. Belli ki canını yakacak şeyler söylemişti. Sürtük ne lan hem!? Kimin altında görmüş!? Sinirlerim tavan yaparken ona baktım. "Gece?" Gözlerini açtı ve kafasını bana çevirdi. Şimdi ne diyecektim? Sadece ağlayıp ağlamadığını kontrol etmek için seslenmiştim.  "Ya da boşver yok bir şey" Kaşlarını çattı. "Benimle oyun oynama Yaman. Ve şu doktoru çağır da çıkalım artık"

En azından amacıma ulaşmıştım. Gözleri dolmuştu sadece ve çıkmak da ne lan? "Saçmalıyorsun. Daha yeni uyandın"  diyip doktoru odaya çağırmak için dışarı çıktım.

Gece'nin yoğun ısrarları ve itiraz istemeyen bakışları sayesinde hastahaneden çıkmıştık. Bir taksi durdurdum. Yavaşça bindiğinde yanına oturdum. Adresi verdikten sonra ona baktım. "Hastaneleri sevmiyorsun. Neden?"  Alayla güldü.  "Kim sever ki?"
Bu 'Benden cevap alamazsın'  demek oluyordu. Oflayıp önğme döndüm. Bu kızla işim zordu hem de çok. Bunu kabullenmiştim. Ama bir şeyi daha kabullenmiştim. Ben bu kızı seviyordum...

Vote ve yorun yapmayı unutmayıııın. ;*

Veliahtın HatunuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin