88.BÖLÜM

3K 167 13
                                    

Sizlere yeni bölüm getirdim bitanelerim♥ umarım beğenirsiniz♥ bölümler geç geliyor ama kusura bakmayın lütfen. Yeni Bir Hayat konu dağılmadan final yapacak arkadaşlar. Ne zaman tam olarak bilmiyorum ama konunun dağılmasını istemiyorum dediğim gibi♥ Ama yeni hikayelerde buluşacağız yeniden zaten♥

Hepinize iyi okumalar sizleri çok seviyorum♥》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Huzurlu ve sıcak evlerine girdiklerinde herşey o kapının ardında kalmıştı. Tüm huzur onları sarmış sarmalamıştı. Evde Duygu'nun eksikliği belli olsa da onlar başbaşalardı. İstedikleri gibi.

Kerem karısının elini bırakmadan merdivenlere yöneldi ve yukarı çıkıp odalarına girdi. Üzerlerinde hâlâ boya yapmak için giydikleri mavi tulumlar vardı. Kerem odanın ortasında durduğunda karısına döndü ve gözlerine bakarken üzerindeki tutumun askılarını çözdü. Zeynep gözlerini onun koyu yeşil gözlerine bakarken bekliyordu. Kerem askıları indirdiğinde karısının ellerini tuttu.

_ Duş alalım güzelim. Karnımız da acıktı sonra kendimize bir şeyler hazırlarız.

Zeynep ona sadece gülümseyerek ve başını sallayarak cevap verdi. Kerem de ona aynı şekilde baktığında uzanıp alnını öptü ve kocası ile birlikte banyoya ilerledi. Üstleri ve kendileri hep boya olmuştu. Kıyafetleri kirliye attıklarında kendilerini de sıcak suyun içine atmışlardı. Uzun sayılacak bir duşun ardından sıcak sudan ayrılarak odalarına geçmişlerdi. İkisi de hemen üzerlerine rahat birşeyler giymiş ve birbirlerine sarılıp aşağıya inmişlerdi.

Birlikte mutfağa girdiklerinde Zeynep dolabı açarken Kerem de sandalyeye oturmuş kollarını masaya yaslamıştı. Zeynep dolapta birşey olmadığını görünce hemen sandviç için birşeyler çıkardı ve tezgaha koydu.

_ Şuanda malesef yiyecek bir şeyimiz yok. Yapsak uzun sürer sandviç yapıyorum hayatım.

_ Tamamdır güzelim.

Zeynep ona dönüp gülümsedikten geri işine döndü ve malzemeleri de hazırlayarak olabildiğince doyurucu birşey hazırlamıştı. O sırada onlara çayda koymuştu. Hepsi hazır olduğunda önce sandviçleri masaya koymuş ardından da çayları bardaklara doldurup yerleştirmişti. Kocasının hemen yanına oturduğunda Kerem onu öpüp yemeğini yemeye başlamıştı. Zeynep de aynı şekilde yemeğine başlarken yeniden kocasına döndü.

_ Şimdiden çok güzel olmaya başladı kafe.

_ Daha da güzel olacak güzelim. Daha yeni başladık sayılır. Sık sık zaman buldukça birlikte ilgileneceğiz.

Zeynep mutlulukla ona gülümsedi ve yemeğine döndü. Gerçekten içerisi çok güzel olmaya başlamıştı ve Zeynep bunları ikisi yapmaya başladıklarında daha da seviniyordu.

Yiyecekleri bittiğinde Zeynep kalkıp tabakları ve bardakları makineye yerleştirmiş ardından yeniden kocasına döndü. Kerem hemen karşısında yakınındaydı. Ona gülümseyerek biraz daha yakınlaştı ve kollarını boynuna sardı. Kerem de aynı güzellikte ona gülümserken hemen kollarını karısının beline sardı ve ona destek verip kendine iyice çekti. Birbirlerine baktıkları o güzel anda ikisi birlikte uzanarak birleştitmişti dudaklarını. Dudakları arasından geçen nefes onlara yaşama amacı veriyordu.

Zeynep'in sırtı soğuk kapıya dayanırken kollarını daha da sarmıştı kocasının boynuna. Kerem dudakları hâlâ hareket halindeyken elleri karısının sırtından aşağı yukarı hareket ediyordu. Onu kapıdan geri çektiğinde Zeynep sırtını bu sefer hızlı bir şekilde yumuşacık yatakta hissetmişti. Kerem de onunla birlikte kendini yatağa bırakırken bir dizini yatağa bastırmıştı. Zeynep bu hızı yeni yeni algılarken gülmek istedi içindeki yüksek enerji ile. Dudakları dudaklarında iken kocasının gözleri ile karşılaştı.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin