Helvetes hjem

304 2 0

Jeg åpnet døren stille og gikk sakte ut i gangen. Jeg løftet blikket mitt opp å der satt mamma på tredje trappe trinn og så strengt på meg.. ''Jøss, til å med voksne har bitchblikk.'' Sier jeg tøysete til hun. '' Johanne, klokken er 00.54.'' sier hun med en utrolig sint og alvorlig stemme. '' Ok..'' Sier jeg svakt. '' Hvor har du vært, og hvem har du vært med Johanne?'' Sier hun strengt.. Jeg ser opp på hun og rynker pannen. '' Jeg har gått rundt alene.'' Sier jeg og går opp trappen til rommet mitt, for å slippe å høre på at hun skal klage på meg.

Mamma kommer brasende inn døren for å klage på meg mere. Jeg stapper øretelefonene i ørene mine for å slippe å høre den irriterende stemmen hennes borre seg inn i hjernen min. Ohh, fyfaen! Jeg er så lei av all den klagingen til mamma. Skjønner hun ikke at jeg har det vanskelig fra føra? Med vennene mine, med skole, med Kristoffer.. Ja med Kristoffer! 7timer ifra meg, men hvorfor føles det alltid ut som at han er så nær meg at han kan stikke fult av kniver i hjertet mitt. Det gjør så vondt.

Mamma går oppgitt ut døren og slenger døren hardt i fra seg. Jeg tar opp mobilen og sjekker snapchat med et håp om at Kristoffer kanskje har sendt meg en snap tilbake. Jeg blar sakte opp og ned på snapchat feeden min. Jøss, 34snapper ja. Flesteparten av snappene var fra pedoer fra yellow som tydeligvis bare var ute etter nudes. Og noen spam snapper av bestevenninnene mine. Og resten var sånne derre jævlige streaks snapper som gjør meg bare helt gal omg. Men ingen fra Kristoffer..

Jeg blar hurtig ned for å sjekke om at snappen jeg sendte for ca 2timer siden var åpnet av han? Med et lite håp om at han kanskje ikke hadde åpnet den. '' Åpnet 1t siden'' Sto de under navnet hans. Jeg kjente at hjertet mitt verket.. Men hodet mitt prøvde å tenke ut fult av løsninger på hvorfor han ikke hadde svart. Kanskje han var for opptatt, kanskje nettet var for jævlig, eller kanskje mobilen hans gikk tom for strøm? siden mobilen hans suger ræævv!

Jeg dro opp gitaren fra gulvet og prøvde å fortsette med sangen min. '' Broken heart and tears fall down, I'm tired of being hurt. missing you was a challenge I couldn't take''

Same old loveRead this story for FREE!