7.Bölüm

74.1K 3.6K 796
                                    

Ashley'in gri, pamuk kadar yumuşak tüyleri arasına yerleştiğimde Jack eliyle işaret verdi ve Ashley üzerinde ben olduğum için yavaş bir şekilde koşmaya başladı.
O bu kadar yavaş koşarken bile az olan sarsıntılar karnıma o kısa süreli ama acı dolu sancıların girmesini sağlıyordu.

Bir anda giren sancıyla acı bir çığlık attım. Çığlık atmamla birlikte Jack ve Ashley durmuştu.

"Erica? İyi misin?" dedi Jack ses tonundan da belli olan bir endişeyle.

O sırada arkamızdan gelen ses üçümüzünde afallamasını ve sancı yüzünden oluşan şiddetli acıyı unutmamızı sağladı. "Erica?"

Bu ses...

Aidan'a aitti.

"Ashley! Sen Erica'yı götür!" diye bağırdı sinirle Jack. O da tıpkı benim olduğum gibi Aidan'a kızgındı.

Ashley, komutu alınca hızla koşmaya başladı. O sırada Aidan seslendi: "Erica! Dur! Bebek tek senin değil! Bebeği doğur, sonra git!" dedi. Söyledikleri kızgınlık ve özlemle parlayan gözlerimin dolmasını sağlamıştı. Yine istenmiyordum. Yine...

Bebeğimi doğurup büyütmek zorundaydım. Saçları, gözleri Aidan'a benzese bile onun davranışlarının Aidan'a benzememesi için, bazı şeylerin değerini bilmesi için çabalayacaktım. Bedeninin vampir, davranışlarının insan gibi olması için çabalayacaktım.

Nasıl böyle konuşabilirdi ki? Sanki o öyle dediğinde ben bebeğimi bırakacaktım.

İstemiyordum...
Bebeğimi bırakmayı istemiyordum.
Fakat onu bırakacaktım.
Bizi ayıran şey ise ölüm olacaktı.

Benim ölümüm.

Ama bebeğimi Aidan'a asla bırakmazdım! Bırakamazdım. O kızlarla eğlenirken benim bebeğimi unuturdu. Her ne kadar bebeğimi göremeyecek olsam bile onu Aidan'a bırakmayacaktım.

"Onu sana vermeyeceğim Aidan!" diye bağırdım Ashley'in sırtındayken. Jack, Aidan'ın üstüne atlamadan önce Aidan konuştu. "Onu bana vermeyeceksin Erica! Onunla birlikte geleceksin ve üçümüz mutlu bir yuva kuracağız!"

Hayal kuruyordu! Bunun imkansız olduğunu o da biliyordu. Çünkü ben ölecektim.
Çok düşük bir ihtimalle yaşasam bile biz üçümüz bir aile olamazdık! O bebeğime ihanet etmişti! Ben onun çocuğuna hamileyken o bara gidip bir kızı öpmüştü! Şimdi nasıl böyle birşey söyleyebilirdi ki?

Ashley'in ulumasıyla sinirle önüme döndüm. Aidan'ın böyle saçma hayaller kurması sinirimi bozmuştu. Hamileliğin getirdiği duygusallığın etkisiyle her şeye ağlamaya hazır, duyguları zirvede yaşar olmuştum. Aidan'ın böyle söylemesi ise beni sinirden patlamaya hazır bir bomba haline getirmişti.

Gözlerimin dolmasıyla bakışlarımı bulutlu gökyüzüne çevirdim. Yağmur yağacak gibiydi.

Gözlerimi karşıma çevirince karşıda duran iki kişiye takılınca hissettiğim şaşkınlık yüzünden adeta dondum kaldım. Amy ve kaçmama yardım eden çocuk karşımdaydı!

"Erica? Benden kaçabileceğini mi düşünmüştün?" dedi ve iğrenç bir kahkaha attı. Az önce dolu dolu olmuş, ama şimdi öfke ve nefretin birleşmesiyle parlayan gözlerimi onun gözlerine diktim. 

"Hiç sanmıyorum."dedi ve koşarak üstümüze atladı. Ashley çevik bir hareketle kenara kaydığında neredeyse kurtulmuştuk.
Kaydığımız yerde Ashley, üstüne atlayan vampirden kurtulamadı.
Ben çığlık atarken vampir neredeyse pençelerini Ashley'in boynuna geçirecekti!
Buna izin veremezdim! Ashley benim dostumdu. Tanışalı birkaç saat olsa bile...

Bir Vampirden Hamileyim! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin