prologi

2.1K 146 18

louis

"Mistä tää sarja oikein kertoo?" kysyn ohjaajalta, joka on aivan välttämättä halunnut tavata minut. Hän haluaa minut uuden menestyssarjansa päärooliin.

En ole täysin varma, haluanko ottaa televisioroolin vastaan vai en. Olen tottunut tekemään elokuvia, en yksittäisiä jaksoja sarjatuotantona. Harry Styles saa ilomielin pitää paikkansa saippuasarjojen muka komeana sankarina. Minä en halua hänen paikkaansa viihdemaailmassa, enkä oikeastaan edes kohdata kyseistä henkilöä.

"Miehestä, joka rakastuu mieheen 1940-luvun Amerikassa", ohjaaja toteaa. Hänet tunnetaan vähemmistön oikeuksien puolustajana, ja hän on tehnyt monia menestyneitä tv-sarjoja aiheisiin liittyen.

"Ja sä valitsit mut rooliin, koska...?" ihmettelen suuresti. En ole rakastuvaa sorttia, enkä ole koskaan osannut näytellä rakastunutta. En tosiaan tiedä, miksi minä muka olisin hyvä vaihtoehto. Lisäksi, olen britti.

Ohjaaja katselee minua suurilla silmillään kuin olisin jotenkin tyhmä. "Sä oot mukautuva, siedät painetta, puolustat ihmisoikeuksia... Tästä sarjasta pokataan erittäin isoa juttua koko maailmassa, sen päärooliin tarvitaan hyvää puhujaa", hän selittää, "Joudut kuitenkin promoamaan aihetta, joka on vielä 2010-luvullakin tabu monelle ihmiselle."

Nyökkäilen hyväksyvästi, mutta olen silti hiukan epävarma. Minun roolini ovat yleensä olleet niitä, joille käy elokuvan lopussa huonosti. "Montako kautta oot suunnitellut tekeväs?" kysyn.

"Ainakin viisi, mutta jokaisessa kerrotaan eri ihmisen tarina. Sä toimisit suunnannäyttäjänä ja olisit ihan ensimmäisen kauden pääroolissa. Kertoisit sekä oman hahmosi tarinan että koko sarjan idean", ohjaaja, jonka nimeä en vieläkään muista, kertoo.

"Montako jaksoa? Kuinka pitkiä ne on?" haluan tietää, kuinka pitkäksi aikaa sitoudun tekemään sarjaa. Olemme sopineet managerini kanssa, että minä päätän itse, mitkä roolit teen, eikä hän puutu päätöksiini.

"Kaksikymmentäneljä tunnin mittaista jaksoa. Miten on, laitetaanko nimet alle?" ohjaaja kysyy ja liu'uttaa sopimuksen pöytää pitkin eteeni.

Allekirjoitan sopimuksen luettuani sen kolmeen kertaan läpi. Haluan tehdä muutoksen vain yhteen kohtaan. "Palkasta haluan vielä neuvotella, mutta mun manageri voi tehdä sen mun puolesta", hymähdän.

"Selvä. Onko sulla jotain kysyttävää?" ohjaaja kysyy ja antaa sopimuksen assistentilleen, joka poukkoilee kiireisesti paikasta toiseen.

"Vaan yksi kysymys. Kuka mun vastanäyttelijä on?" kysyn.

"No, mä en haluaisi paljastaa sitä vielä, mutta totta kai sulla on oikeus tietää", ohjaaja hymähtää, "Kukapa muukaan kuin Harry Styles."

Kukapa muukaan kuin Harry Styles.

1. Tää ficci on 100% mielikuvituksen tuotetta. En oo ikinä tavannu 1D:n jäseniä, enkä kokenu ficissä olevia tapahtumia.

2. Älä kopioi tekstiä mihinkään. Jos kopioit jollekin esim. näytepätkän ficistä, kysy lupa ensin.

3. Älä kopioi kansikuvaa.

Tässä tää nyt olis, mun ekan Larry-ficin prologi. Ei ehkä mikään maailman paras, mutta please give it a chance. Mulla on suuria suunnitelmia!

Haluisin kovasti kuulla, mitä mieltä ootte tästä, joten kommentit olis kivoja :)

Ootte parhaita :3

H, xx

ps En tarkistanu edes tästä virheitä

just acting || larry fanfiction in finnishRead this story for FREE!