Shit happens 43

113 11 0
                                    


"Víš, když už si začínám myslet, že jsme normální pár," začnu, když se uklidním, "přijdeš mi do pokoje a dáš si se mnou čtyři kola."


"Mnohonásobný orgasmus se počítá jenom jako jedno kolo?"


Plesknu ho do boku, ale asi ho to nebolelo, podle toho, jak se mi směje. Vrátím se ale k jeho původnímu tématu, které před chvílí sám otevřel. "Obávám se, že úplně všem v tomto domě došlo, co se tu bude dít, takže odcházet by bylo zbytečné. Babička chtěla vědět, jestli mám kondomy."


Dokonce i zády k němu cítím, jak jeho tváře zahořely. "To není jisté. Že to ví všichni."


"Miláčku, obávám se, že můj multiple slyšeli i lidi v sousedním městě," upozorním ho něžně. Je mi líp, dýchám pravidelně a srdce už mi nechce vyskočit z hrudi. Ale asi jsem mrtvá. Fyzicky.


"Proč mi přijde, že mi tím skládáš kompliment?" dobírá si mě.


"Nemluv na mě."


"Tak... nemusím mluvit..." nechá své prsty na moment polapit mou bradavku, načež prohněte má prsa v dlani. "Když nechceš."


"Jestli vyprovokuješ ještě jedno kolo před úsvitem, ukousnu ti ho."


Zmlkne, díky bohu, ale slyším, jak se chichotá. Mrknu na budík na nočním stolku. Bude svítat tak za čtyři hodiny. Kurva. To není moc času. Harry si lehne za mě a v pozici lžiček si mě přitiskne těsně k sobě. Nechám se obejmout tak pevně, až se mi špatně dýchá, ale pravda je, že si ani půl slovem nepostěžuju, což je u mě takový malý zázrak.


"Já věděl, že tajně chceš, abych tu zůstal," zašeptá ještě.


Protočím oči, ale pravda je, že má recht. Kruci. Zaryté mlčení mu asi dá odpověď, kterou čekal, protože kousek od ucha uslyším slabé uchechtnutí, načež mě políbí na krk a zašeptá přání dobré noci. Odpovím mu jenom na půl pusy, pravda je, že se soustředím spíš na to, že usínám. 

Respektive se nesoustředím na nic.


Když zase naberu vědomí, ležím na zádech, v pokoji je šero, a něco mi od sebe roztahuje nohy. Respektive někdo. Okrajově mi dojde, že to je Harry, který si pod peřinou asi -!


Zalapám po dechu a kousnu se do rtu, abych nevykřikla, načež zmoženě zasténám: "Debile, proč- c-co...?!"


Ale ještě než stihnu pořádně zareagovat, nebo si jenom protřít oči, nebo já nevím, ucítím tlumené zahihňání někde pod klitorisem, načež mě začne jazykem dráždit tak mocně, až nestíhám vzdychat. Až do svého orgasmu, který je od počátku jeho hrátek vzdálený asi tak dvě a půl minuty, čemuž se ten zasraný bastard směje jak protržený. Asi mu to vrátím, ale jenom co popadnu dech a seřvu ho.


"Co to... sakra... bylo?!" vyhekám.


"Svítá," pohodí hlavou k oknu.


Zamrkám na jeho obrys, protože v tom pološeru pořád ještě pořádně nevidím, a to zatmění před očima, které mi před chvílí způsobil, tomu taky vůbec nepomáhá. Zamyslím se, načež si vzpomenu, že ten kokot drevený na mě chtěl sahat po mnohonásobném orgasmu, a tak jsem mu řekla, že jestli na mě sáhne před svítáním, ukousnu mu ho. A on to vzal tak, že po svítání může.


...


Já-


"Asi je na čase ti ho ukousnout, než s ním někomu ublížíš," zavrčím, ale pravda je, že spíš než výhrůžně to zní spokojeně a unaveně.


A ten debil mě pohladí po hlavě a udělá takový ten blbý zvuk, co se dělá na děti, když jsou roztomilé. Asi bych mu měla připomenout svou dřívější domněnku o pedofilech, ale na to jsem příjemně unavená.


"Chtěla jsem ti dát blowjob, ale nasrals mě, tak si ho strč třeba do vysavače," zacukruju na něj zpátky a uložím se ke spánku. Mám ještě tak hodinu, dvě.


"Uh. Okay. Moje vina. Můžu se alespoň přitulit?"


...


Proč je tak roztomilý. Já nechci, aby byl roztomilý. Proč si sakra nejde nasrat?! Proč mě nepřesvědčuje, že to není fér, když on mě tuná vylíže a já se ho ani nedotknu? Měl by se naštvat a vůbec, ne? Ne?! Teda Louise to vždycky urazí, když jsem po sexu celá dolámaná a nechci mu vykouřit. A Harryho ani nehne. Proč je tak perfektní. Za co. Co jsem komu kdy udělala.Nebo vlastně spíš neudělala. Semknu rty, spánek mě opustil, i ta mátoha, kterou po sexu vždycky trpím. Jsem připravená na další akci, ale Harrymu bych měla jeho péči vrátit. Zachází se mou jako s královnou sakra. Ne s královnou. S carevnou. Rozesměju se do polštáře jak malomocná, otočím se k Harrymu čelem, načež si vylezu obkročmo na něj. Na chvíli se posadím, abych ho mohla políbit na krk, na klíční kost, zvednu hlavu a políbím ho krátce na rty. Miláček. 

Usměje se a nejspíš předpokládá, že se na něj zhroutím a usnu, podle toho, jak opatrně si mě chytí za boky, ale já z ně stáhnu peřinu a sesunu se dolů mezi jeho stehna, abych mohla pojmout jeho monstrózní erekci do úst. Potěší mě, že mu stojí. Fakt se mu postavil z toho, jak mě lízal. Doprdele, vědět, že sex s ním bude tak dokonalý, ani se nepokouším mu ty první dny vzdorovat.

Slyším ho nad sebou něco mumlat a žvatlat, pak mi dá ruku do vlasů a jemně mi naznačí tempo. Chytím se, samozřejmě, a on záhy začne naříkat. Chytím do ruky jeho koule a až teď si všimnu, že je oholený. Ne úplně, ale hezky upravený. Od něj by se Louis mohl něco přiučit, zatracený powerbottom. Skoro mi zaskočí, když mi dojde, že Louisova povaha tomu odpovídá a já jsem si nikdy nevšimla. Kruci, nemůžu se dočkat, až si Louis osedlá Harryho. Chci se dívat, a možná si osedlat Harryho tvář - před pár hodinama se zdálo, že se mu to kurevsky líbí. Harryho dlaň v mých vlasech se náhle stane o něco prudší a já musím zavrčet přes jeho žalud v puse, aby toho nechal. Nepochopí, a tak o jeho uzdičku mírně otřu zuby, a ten blbec zasténá a odtáhne se ode mě, teda chce se odtáhnout, ale já jsem docela připravená, Louis mě ani nevaruje, takže vím, co přijde. Naštěstí z něj nevystříkne tolik spermatu jako z Louise, takže se to polyká líp. A taky líp chutná. Teda, ne nijak dobře, ale líp než Louis.

Shit Happens | Larry StylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat