lovey dovey ( '∀`)

362 37 11


HYEEEEE SHEMUA (*´ω`*)

hokey disini , pah nak bebel. So , say yes dah habis ngeheee ! Terima kasih untuk siapa yang baca , vote and comment ( ´∀`) thankyou thankyou *lambai - lambai sekeliling*

Untuk ghost readers , pah shayang kamu shemua muah muah ! Untuk yang baca dan vote je , thankyouuu muah ٩(♡ε♡ )۶

dan untuk yang selalu baca , vote , spam comment , fuh ! AYE SHAYANG KAMU MUAH ('・ω・') 

Kk saje je nak bebel. Aii tau aii tak sefamouse you alls. Tapi yeah , gembira bila cerita dah habis.

Freedom youualls ('・ω・') 

Err speacial chapter tu , pah tengah 50/50 nak buat ke tak. Sebab pah tengah malas jugak ni muehehehe !

So , byeebyeee ! Muah ٩(♡ε♡ )۶ ilobyouuu , ilobmaiselff ( ´∀`)

BYEEEEEE GOODNIGHT DARI PAH !

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now