Chapter 19

723 37 3
                                    

*Twee maanden vol hard werken en 3 concerten vol schreeuwde gillende flauwvallend fans later*

Bell POV

Ik duwde de zware deur naar buiten open. Ik liet Hilary eerst passeren, Hilary is een meisje die bij me danst, ze was zo vrij om me alle nieuwe dansjes aan te leren en ze is een hele goede vriendin geworden. Ze is een beetje verlegen, maar ze weet wel hoe ze moet dansen hoor! Hoe je je haar moet voorstellen? Een redelijk lange meid, met lang stijl blond haar, blauwe ogen en mooie volle lippen. Ze lijkt niet echt op een model maar ze is wel mooi. 

We liepen al babbelend naar mijn auto. Toen merkte ik hem op, leunend tegen mijn auto met een zonnebril op zijn perfecte neus.. Mr Horan, mijn vriendje voor al 2 maand. Ik rende naar hem toe en hij ving op me op zijn sterke armen. We zoenden, tot ik me opeens herinnerde dat Hilary daar nog stond. Awkward... Ze wist wel dat Maud bij de lads had gewerkt, daar moet ik trouwens ook nog iets over zeggen... FLASHBACK TIME

*1 MAAND EN 3 WEKEN GELEDEN*

De telefoon ging. Ik rende zo snel mogelijk van de trap. Ik nam de hoorn vast en schraapte mijn keel.

'Met Bell Van Der Plas, met wie spreek ik?'

Ik hoorde een kuchje van de andere kant, dat kuchje herkende ik zelfs door de telefoon.

'SIMON!'

Ik schreeuwde zijn naam zo hard dat ik denk dat hij zijn hoorn ver van zijn oor hield nu.

'Uhm, hoi Bell, is Maud er?'

Dat klonk niet goed.

'Is er iets Simon?'

Het was even stil.

'Uhm, Ja, haal je Maud even?'

'Wacht een secondje hoor.'

Ik legde de hoorn op de tafel. Ik riep Maud, ze kwam hollend van de trap.

'Maud hier...'

'Uhm, Maud, ik heb slecht nieuws.'

Ik keek Maud met een bezorgde blik aan.

'Zeg maar Simon.'

Ik nam Maud's hand vast. Straks was er iets gebeurd met Louis ofzo.

'Nou, ik heb dus gesproken met Management, volgens hen mag je niet meer met One Direction werken als je met Louis date.' 

Maud bleef stil. Dit moet kut zijn voor haar.

'Maud?'

Simon zijn stem klonk zachtjes door de telefoon.

'It's fine Simon,'

Maud had het klaargespeeld om haar stem neutraal te houden,'They are the bosses.'

'I'll catch you later Maud.'

Met die woorden legde Simon af. Maud ging naar haar kamer. Ze heeft het vrij goed opgenomen. Ze is altijd al sterk geweest.

*EINDE FLASHBAAAAAACK*

Okie, waar was ik weer... Oh ja! Dus Hilary wist van de lads. Ze verbaasde me wel, ze was erg rustig bij hun in de buurt, ze praatte gewoon tegen hen, had hen nog nooit om een handtekening ofzo gevraagd... Kortom het leken voor haar gewoon 5 vrienden. Ik ben wel blij dat ze zo rustig is, ik denk dat het al genoeg is dat ik er telkens bij ben.

Ik draaide me terug naar Hilary. Niall wikkelde zijn armen, van achter me, rond me en legde zijn hoofd op mijn schouder. Hilary stond met haar mobiel in haar handen. Toen ze merkte dat we aan het wachten waren op haar, stak ze snel haar mobiel in haar zak.

'Nou guys, ik moet gaan. See ya later!'

Dat was raar zeg... Nou ja, heb ik wat tijd met Niall. Ik draaide me om naar hem, hij kuste me zacht op mijn lippen. De vlinders in mijn buik vlogen nog steeds even hard door mijn buik als de eerste keer dat onze lippen in contact kwamen. Ik zag een zwart busje passeren...

'Shit, Niall.'

Ik wees snel naar het busje vol paps. Niall sprong achter het stuur, ik sprong naast hem. Hij checkte of we niets vergeten waren en starte de auto. We reden gehaast naar huis. Bij de stoplichten verloren we de paps.

'Oef...'

Ik zuchte. Dit zou ik echt nooit gewend worden. We reden nu op ons gemakje verder naar huis. Eenmaal daar wachtte ons niets anders dan een verlaten appartement... Of toch niet zo verlaten?

Nieuwwww stukjeeee! :D

Love yah Muffins! <3

My Direction |Ft. One Direction|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu