86.BÖLÜM

3.5K 189 28
                                    

Ben geldim!  Sizlere yeni bölüm getirdim.  Umarım beğenirsiniz.  Arkadaşlar aklımda yeni fikirler üretmeye çalışıyorum henüz kesin bir şeyler yok ama size sormak istedigim şeyler var. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.  Mesela genç bir Zeyker mi istersiniz, daha olgun mu? Sizin hangisini okumak daha çok hoşunuza gidiyor?  Cevaplarınızı bekliyorum.  Şimdiden çok teşekkür ediyorum♡

Bu bölüm canım @gzmmmm54  e gelsin o zaman ♥ Umarım bölümü beğenirsin balım♡ İyi ki varsın burada benimle, bizimle olduğun için çok teşekkür ederim,  seni seviyorum♡

İyi okumlar, sizleri çok seviyorum♥》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Mekan da belli başlı kişiler ile görüşüp çok kalmadan çıkmışlardı. Zaten çok sıkıcıydı. Kerem ortamın bu derece gerici sıkıcı olduğunu bilirken Zeynep de bu kanıya varmıştı kesin olarak. O kadar kişi gereksiz müzikler eşliğinde oturuyor, yemek yiyiyor, kimi zaman konuşuyordu. Zaten devamı tamamen iş amaçlıydı. Yani aşırı derecede sıkıcıydı.

Mekandan ayrıldıklarında ve Yağmurlar ile görüşüp arabalarına bindiklerinde ikisi de aynı anda derin bir nefes vermişti. Bu nefesin ardından birbirlerine dönmüş daha sonra ise gülmüşlerdi. Kerem'in tüm neşesi tamamen yerine gelirken beklemeden uzandı ve karısının yüzünü elleri arasına alarak dudaklarını öpmeye başladı. Zeynep de ellerini boynuna götürürken ona karşılık vermeye başladı. Dudakları tüm geceden çok daha mükemmel bir uyum ve şehvet içerisindeydi.

Kerem'in bir eli Zeynep'in beline doğru inerken Zeynep dudaklarını dudaklarının üzerinden çekmeden konuştu sessizce.

_ Gidelim mi artık?

Kerem onun bu uyarısının oldukları yerden dolayı olduğunu biliyordu. Başını sallarken dudaklarını son kez öptü zor da olsa çekti kendini. Zeynep mutlulukla önüne dönerken araba çalışmış ve mekandan uzaklaşmıştı. Bu sırada kocasını dinledi.

_ Gidelim güzelim ama henüz eve değil.

Başını yeniden kocasına çevirdiğinde önce beklenti ile baktı ardından ondan cevap gelmeyince sordu.

_ Nereye hayatım?

_ Süprize.

*********

Zeynep merakla ve heyecanla beklemişti süprizin olduğu yeri. Dakikalar hem daha hızlı hem de daha yavaş ilerlerken etrafına bakınıyordu bir şey bulur umuduyla. Ama Kerem Sayer di bu. Bulmasını istemezdi. Öyle de oldu bulamadı. İşlek caddelerde giderlerken araba sağa dönüp bir dükkanın önünde durmuştu.
Zeynep Kerem'e dönerken, Kerem beklemeden arabadan indi ve karısının kapısını açarak elini uzattı. Zeynep elini tutup arabadan çıktığında beklentiyle baktı ancak Kerem onu kendine iyice çekip karşılarında ki dükkana ilerledi. Dükkan kapalıydı hattâ iş yapmıyordu tamamen kapalıydı.

_ Kerem burası kapalı, içeri giremeyiz. Ne işimiz var burda?

Kerem karısına dönerken tamamen dükkanın önüne kapısına gelmişlerdi. Karısına gülümserken yine cevap vermedi ve elini cebine götürdü. Zeynep bir şey anlamazken bu sefer de Kerem'in cebinden çıkardığı anahtara baktı. Hâlâ anlamıyordu hiç bir şey.

Kerem daha fazla bekletmek istemediğinden karısının elini daha sıkı tuttu ve elindeki anahtarı yerine yerleştirdi ve çevirip kilidini açarak kapıyı araladı. Zeynep hâlâ ona anlamsızca bakarken kapının açılmasına ayrı şaşırmıştı. Kerem içeri girerken Zeynep de hemen yanında girmişti. İçerisi karanlıkken Kerem düğmeye bastı ve içerisi aydınlandı. Boş bir dükkandı burası. Çok büyük değildi ama yeterli büyüklükte bir yerdi.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin