twenty six

289 44 3

Auwh faberet santa muahahha ( ´∀`)
yeah author nak cepatkan cerita yini

-

Ah penatnya. Aku menghempas badan aku di atas katil. Aku menenung siling.

Apa jadi lepas aku dengan hoshi tadi?

Amarilah flashback.

> flashback <

Masing - masing memandang anak mata masing - masing. Hati sama - sama berdebar.

" sooah ? "

Aku tersentak. Ah kenapa aku mengelamun pandang dia.

Aku terus mengalihkan mata aku lalu terus berjalan ke sinki semula.

" fuh hoshi nampak pipi cooah merah tadi ~ "

Ergh dem hoshit (+_+)

Aku tak tau kenapa tapi aku rasa berdebar gila. Aih dia tu dahla kuat bahan. Even sakit macam mane pun , tetap degil.

Tiba - tiba , aku teringatkan peristiwa time aku dengan hoshi dekat library , susun buku.

Dia geletek leher aku lepastu buku yang aku pegang terus terjatuh semuanya. Time tu lah aku marah dia, dia pujuk aku , dia tanyakan soalan yang boleh buat aku sesak nafas.

Tahun tu jugak termasuk dalam dua tahun aku crushkan dia. Phew lama kan (*´ω`*)

Tapi sekarang.

Aku tak tau. Aku tak paham. Aku nekad taknak percayakan kata - kata lelaki. Tapi hoshi.

Dia buat aku hilang kata - kata.

Aih stopla hoshi. Aku taknak taruh lagi perasaan dekat kau. Aku dah penat menaruh perasaan. Haih ~

" kenapa mengeluh ni jagi ? "

Aku memandang empunya suara.

FUH

Dahlah tepi muka aku je mamat ni. Memang nak buat aku sepak muka dia agaknya ergh.

" woo malu lattew ~ "

" hoshi , better kau duduk sana. Sebelum aku sepak muka kau , kang sia - sia je. "

" berani ke kau nak sepak muka aku hah ? "

Dia mendekatkan lagi mukanya ke arah aku. Kau lek sooah. Mamat ni memang suka cari pasal.

-

" sooah , tunggula aku. Kaki aku sakit ni eishh ~ "

Aku mengeluh lalu memandang belakang. Apalagi dia nak ?

" kau balik jela dengan kwon ahjumma. Nak ikut aku pasal ? "

" alah jomlah dating , cooahh ~ "

Dia menarik - narik lengan baju aku. Aih susah betulla mamat ni.

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now