Final ep

12 5 0


sehari sebelum kejohanan balapan dan padang. bambam dan mark bersungguh-sungguh menjalani latihan, bgitu jga dgn dorang sehun dan teacyoen." eh, awak esok jgn lupa tengok saya lari tau" kata bambam pada chorong. mark yg menyampah melihat kemesraan mereka berdua terus memanggil irene dan membritahunya agar tidak lupa utk melihat dia bertanding besok." jomlah, kita semua balik dah nak jam 7 dah nie" ujar mark. mereka berempat pun pulang bersma- sama.

SKIP

"Selamat pagi semua. mcm biasa hari nie kita akan mengadakan pertandingan acara balapan dan padang. oleh itu, cikgu nak kamu semua dpt mematuhi semua peraturan yg telah ditetapkan" kata cikgu young jea.",baiklah, saya nak semua pelajar pergi ke rmah sukan masing" tmbah cikgu young jea lagi. semua pelajar bergerak dgn begitu teratur skali. pertandingan itu berjalan dgn lancar sekali.

SKIP

Akhirnya pertandingan kejohanan balapan dan padang telah tamat. tiba masanya untuk cikgu young jea mengumumkan pemenang" acara lari  100 m,200 m dimenangi oleh mark, bambam memenangi larian jarak jauh, sehun pula menang lompat tinggi dan teacyoen memenangi acara melontar lembing. walaubagaimana pun, kemenangan secara keseluruhan dimenangi oleh pasukan rmah merah. mark dan kawan" nya bgitu happy sekali. manakala, tempat kedua dimenangi pasukan biru. teacyoen dan sehun akur akan kehebatan rmah merah. mark, bambam,chorong serta irene pergi bjmpa dgn sehun dan teacyoen.

mark & bambam: tahniah,utk kamu berdua.kamu bgitu hebat sekali.[menghulurkan tangan ke arah teacyoen dan sehun]

sehun & teacyoen : hahaha😂 apa kurangnya awak berdua.[ berslaman dgn mark dan bambam]

mereka berborak dgn begitu rancak sekali. tiba" mereka berenam di sapa oleh dua org perempuan. " hai, kamu semua. rancak sungguh kamu berborak." kta bora lalu menuju kearah sehun. " saya rasa baik kita semua tak payah nak musuh" lagi" kata hyolin lalu mengelap peluh teacyoen." klau mcm tu mari kita semua keluar bersama-sama utk meraihkan kemenangan kita semua" ujar mark. " sapa nak belanja" tanya bora. " saya akan belanja kamu semua" jawab mark dgn begitu teruja.hyolin dan bora memnita maaf pada irene kerana pernah bersikap kasar terhadap irene. akhirnya, mereka semua saling berbaikan antara sesama sendiri. sejak hari itu, menjadi kawan rapat dan menjadi pelajar paling popular di skolah tinggi dongguk.😎😎😎

#Tamat der
#sory klau tak best
#abaikan klau ada typo

School love story Read this story for FREE!