ep 6

12 3 0


Starbuck cafe

Tiffany telah menelefon irene dan mengajaknya utk berjmpa di starbuck cafe pada jam 12:00 tengahari." hai, awak irene kan? perempuan yg rampas mark dri i ? tanya tiffany dengan begitu menyampah.saya tiffany girlglfriend mark." annyoenghaseyo, irene inmida" girlfriend mark" jawab irene dgn bgitu sopan. tiffany yg mendengar perkataan girlfriend menjadi kurang senang. " minah nie mcm nak cri gaduh kat aku je.dia blum kenal lgi sapa aku! berani dia ckp aku nie bekas kekasih mark,memang bekas kekasih pun tpi aku akan dptkan dia balik!! " bisik tiffany sendiri.

SKIP
selepas mereka bjumpa, tiffany pun akhirnya beredar meninggalkan irene dsitu.irene yg kurang senang dgn sikap tiffany terus menghubungi mark dan memberitahunya bhawa tiffany ada dtg berjmpa dgnnya. mark mengigati irene agar tidak mempercayai apa yg tiffany beritahunya dan melarang irene utk dkat dgn tiffany lagi.dia risau kalau" ada sesuatu yg terjadi kepada irene. tnpa membuang masa mark terus pergi memandangkan cuti. " hai,you.kenpa you nak jmpa i?" tanya tiffany. " aku dtg sini bukan sbb rindu kat kau tpi aku nak kau jgan cuba dekati irene.kalau aku dengar kau ada buat" pa kat dia, siap kau!!" marah mark. tiffany terdiam buat seketika. " kau dengar sini ini adalah first dan last warning aku" tmbah mark lagi.mark pun beredar.tiffany begitu kecewa akan sikap mark yg telah berubah dlm pada masa itu dia jga malu akan dirinya.

SKIP
beberapa hari kemudia, tiffany akhirnya mengakuh kalah jga.dia berjnji tidak akan mengejar- gejar mark lagi.dia ingin kembali ke U.S untk memulakan hidup bru.

bersambung..

School love story Read this story for FREE!