ep 3

10 2 0

seperti biasa setiap hari isnin perhimpunan akan diadakan. hari itulah tidak sukai oleh semua pelajar." ok,semua pelajar tolong senyap. hari ni cikgu sbgai wakil guru sukan nak bagitau kamu semua yang tak lama lagi kejohanan balapan dan padang akan berjalan jdi saya nak kamu semua mesti ikut salah satu sukan yg akan saya sediakan nnti. mereka sangat teruja mndengar berita gembira yg bru saja dsmpaikan. "minta beri perhatian semua nama yg saya panggil sila keluar utk berjmpa dgn cikgu gyuri skjap. nama irene,chorong,hyolin dan bora telah tersenarai. mereka dmnta utk mmbantu doktor jika ada sebarang kemalangan kecil brlaku smasa sukan diadakan nnti.
semua cikgu" mengagih- agihkan pelajar utk dmasukkan ke dlm rmah sukan masing". antaranya ialah merah,hijau,biru dan kuning. irene, mark,bambam dan chorong telah mendapat rmah merah manakala bora,hyolin,sehun dan teacyeon pulak mndapat rmah biru. itu mnandakan mereka merupakan saingan yg sengit.mark dan bambam merupakan pelari pecut dan jarak jauh,manakala teacyeon dan sehun mahir melempar lembing dan lompat tinggi.

WAKTU BALIK SKOLAH

mark,irene,bambam dan chorong akan balik bersama-sama. " eh, mark bila kita nak trun training ? tanya bambam. " aku rasa jumaat nntilah kita trun training." jawab mark selamba. "ok,deal.jumaat tau.jgn lupa ye mark"pesan bambam untuk mengigatkan mark agar tidak lupa.

School love story Read this story for FREE!