ep 1

25 3 0


SEKOLAH TINGGI DONGGUK

"selamat pagi semua" suara cikgu young jea yg garang membuatkan semua pelajar di kelas 4JYP itu senyap buat seketika.cikgu young jea merupakan guru disiplin di sekolah itu dan dia sngat ditakuti oleh semua pelajar. "berdiri semua,selamat pagi cikgu" sehun berdiri lalu memberikan ucapan slamat pagi.turut diikuti oleh semua pelajar di kelas itu. "ok,semua.hari nie kita akan menerima seorang pelajar baru.silakan Masuk irene" cikgu yong jea memanggil irene masuk."annyoenghaseyo, irene imnida" irene memperkenalkan dirinya. tiba" dia disapa oleh seorang lelaki. "hai,awak saya bambam😊 you can call me bambam oppa😘" tegur bambam sambil memberikan senyuman paling manis sekali. "yaa!😡 awak nak mati ke!? siap awak klau awak menggatal kat bdak bru tu!"marah chorong smbil menarik telinga bambam👂🏻kalau macam nie baik kita putus je"tmbah chorong lagi 😔. " alah awak saya main" je lah jgn lah mcm nie.ok, sya mnta maaf,mianei" pujuk bambam lalu mengeluarkan coklat dri poket bjunya🍫.
"hehehe,saranghea" balas chorong dgn suara yg manja. " ok,dah"lah tu bambam awak nak saya denda awak ke? tanya cikgu young jea dgn tegas.bambam hanya mampu tersenyum sipu" malu😬. "baiklah irene.saya nak kamu duduk disebelah mark sbb tmpat tu je yg kosong" cikgu young jea mengarahkan irene duduk disebelah mark.

IRENE : annyoeng,hai irene imnida😊

MARK : ermmm, saya mark tuan.boleh panggil mark je.😎

IRENE : owh,gembira dpt bjmpa dgn awak😊

MARK : Yaa..sya pun gembira dpt berkenalan dgn awak☺😉.

perbualan mereka tiba" saja diganggu.

BORA : "hai, saya bora.gembira dpt jmpa awak" smbil memberikan senyuman sinis 😒.

HYOLIN : "nampaknya bora awak dah ada saingan baru lah kat kelas kita nie!

bora dan hyolin merupakan anak org kaya. mereka sngat popular dikalangan pelajar lelaki. oleh itu mereka tidak suka kalau ada org yg lebih dri mereka.chorong yg berada dsitu tiba" saja masuk campur perbualan mereka.

CHORONG : "eh,awak berdua jgnlah nak cari gaduh kat situ.dia baru je masuk kat skolah kita nie.knpa awak berdua nie suka sngat cari gaduh.
tegur chorong dgn memerhati tajam kearah bora dan hyolin.

BAMBAM : aigoo", comel pulak chorong saya nie klau marah" nampaknya saya akan makin syglah kat awak😘 .

bambam memberikan pujian smbil mengusap rmbut chorong 👱‍♀. mereka berdua sdah bercouple sjak dibangku skolah rendah lagi..

bersambung...

School love story Read this story for FREE!