twenty one

276 44 4

marilah cepatkan cerita yang tak best yini muahahahaha -^-

-

Aku mencampak beg sekolah lalu menghempas badan aku di atas katil yang bersaiz king .

Dekat melbourne ni , sama je macam kat korea . Kira diabaikan jugakla .

Pagi - pagi , appa dah keluar . Aku taj breakfast . Then , aku naik bas sekolah pegi sana . Simple .

Nothing awesome .

Dah dua minggu aku dekat sini . Rindu aku kat omma dengan yoongi , dekat kawan aku kat sana , menebal rindunya .

Baru dua minggu , belum dua tahun aihh ~

Kawan dekat sini ?

Ade . Sorang . Itupun jarang dengan aku sebab dia ade geng sendiri . So , aku sorang . Takde kawan , pendiam . Itula aku bila dekat melbourne .

Lantakla orang nak cakap aku sombong ke , tak tunjuk diri yang sebenar ke . Lantakla ~ dorang tak tau apa yang aku rasa .

Hoshi ? Haejung ?

Dahla , aku dah penat nak nangis . Penat nak bersedih , rendah diri .

Penat jadi lemah .

Aku maafkan dorang . Tapi tak semestinya , hati aku bole terbuka balik untuk layan dorang macam dulu .

Aku mengeluh berat . Aku bangun lalu mengambil handphone yang di atas meja lampu tidur aku . Kelihatan mssg aku dapat , sikit je .

kakaotalk

- min's swag family ( 4 )
- divaboofabolosfans ( 10 )
- geniusyoongi ( 2 )

Aku hanya seen je kat group punya . Aku mula membuka mssg yang aku dapat dari abang aku .

geniusyoongi

hoi pendek |

dah balik skolah ke belum |

| mende gila

| dahhh

Genius yoongi is typing muahahhaa dia online yeyeahh ~

geniusyoongi

okay kat sekolah ? |

| nothing best , bro

tipula , mesti ramai kwn |

| ramai lah jugak

| dalam sorang centu

kau ni srs ah ? |

jangan ckp , yg kau guna style aku |

| ups sorry -^-

| muahahhaha sini tak best ah

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now