Kap 10. Lørdag

163 4 0
                                    

Om morgen

Jeg skal være sammen med Thor I dag, jeg glæder mig. Min telefon ringer: Thollemus

Thor og Fies samtale

F- Hej skat

T- Hej

F-Hvad sker der?

T- Jeg kan ikke komme I dag

F- Hvad, hvorfor ik?

T- Sofie jeg kan bare ikke!! HEJ HEJ

Samtalen slut

Hvad skete der lige? Han virkede sur og ked af det på samme tid? Jeg prøver at ringe ham op igen, men han tager den ikke.. Anthon er den første tanke.. jeg ringer til Anthon!

Anthon og Fies samtale

A- Hej Fie

F- Anth

A- Fie hvad sker der?!

F- Jeg skulle ha været sammen med Thor, men han ringede og sagde at han ikke kunne være sammen og var sur på mig..

A- Jeg kommer over om 10 min

F- Tak Anth

A- Intet problem, vi ses Fie

F- Ja vi ses

Samtalen slut

Jeg græder, jeg ved ikke hvad der sker med Thor? Nå men jeg skal have noget tøj på (billedet her)

Jeg græder, jeg ved ikke hvad der sker med Thor? Nå men jeg skal have noget tøj på (billedet her)

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Jeg sætter mit hår op i en rodet knold, børster mine tænder og ligger noget naturligt makeup. Det ringer på døren og jeg kan hører at Stefan åbner døren.. "SØS, ANTHON STÅR HER NEDE" Råbte Stefan "BARE LUK HAM IND" Råbte jeg tilbage. Lidt tid efter kommer Anthon ind på værelset, jeg kan ikke holde tårerne tilbage og jeg begynder at græde. "Shhh Fie" sagde Anthon og prøvede at trøste mig. "Hvad er det jeg har gjort ham?" spurgte jeg Anthon og tørrede mine tårer væk. "Jeg ved det ikke,  skal jeg ringe til ham" spørg Anthon. "NEJ, lad vær... Kan vi ikke bare gå over til ham" spørg jeg. " Jo det er en god ide" Svarede Anthon. "STEF VI GÅR" Råbte jeg ind jeg smækkede døren i.

*Anthons synsvinkel*

Hvad er det Thor har gang i? Han var også mærkelig i går meget sent.. Han skrev til mig at han havde mistet mange følelser for Fie.. Jeg troede ikke på ham, men nu ved jeg ikke..

Over foran Thors hus

Jeg kigger over på Fie, og hun er lige ved at græde igen.. jeg kan ikke lide og se hende sådan.. "Skal vi?" spørg jeg og hentyder til at ringe på. "Ja" savrede Fie. Jeg går hen til døren og ringer på.. Der går 5 min og døren bliver åben, jeg troede det vil være Thor der åbnede da jeg ved at hans forældre ikke er hjemme i dag. Men det er..... EMMA....

*Fies synsvinkel*

Hvad laver Emma hjemme hos Thor? Jeg kan ikke holde til mere, jeg begynder at græde stille.. "Hej Emma er Thor hjemme?" spørg Anthon.. Emma hun går ind igen, Anthon kigger hen på mig og ser jeg græder så derfor krammer han mig. 10 min efter kommer Thor til syne.. "Hvad vil i?" Spørg han ligeglad "Thor for fanden! Hvad har du gang i?" spørg Anthon surt, jeg kigger op på Thor med et trist ansigt. "Hvorfor droppede du vores aftale på den møde?" Spørg jeg og begynder at græde mere. "Sofie hør, jeg synes ikke det skal være os" sagde Thor koldt. "HVAD FANDEN SKER DER FOR DIG MAN" Råbte Anthon af Thor. "Anth han er ikke det vær kom" Sagde jeg stille til Anthon og træk ham i armen imens jeg kigger såret på Thor. "Hør du skal ikke kontakte mig mere okay?!" Sagde jeg seriøst til Thor og så gik vi...

*Anthons synsvinkel*

Hvordan kan han behandle hende sådan? Hvis Fie ikke var der havde jeg kun slået Thor.. Han har gået og sagt at folk ikke skal behandle hende dårligt og så gør han det selv... Han dropper hende for Emma.. Emma var ham utro før han fandt Fie.. Og nu går han tilbage til Emma.. "Fie er du okay" Spørg jeg, kigger på hende og ligger armen om hende. "Ja eller jeg ved det ikke... han dropper mig for Emma" svarede Fie trist. "Hør hvis han skal være sådan, fortjener han dig ikke" Sagde jeg og stoppede op, det gjorder Fie også. Vi kiggede hinanden i øjnene. Nej vi kan ikke, vi må ikke.. Men hun er så flot..

*Fies synsvinkel*

Nej vi kan ikke, vi må ikke.. Men han er så flot.. Jeg har altid set noget i Anthon, men det var altså Thor der spurgte mig først og ham KUNNE jeg jo også godt lide.. Der er bare ikke nogle der ved at jeg altid har synes at Anthon har været spænende... "Anth" Startede jeg "Nej Fie, jeg ved det godt" sagde Anthon og kiggede mig stadig i øjnene "Hvad ved du?" Spurgte jeg bådet nervøst men også forvirret. "Du har lige slået op med Thor, du er ked af det og du kan ikke lide mig som jeg kan lide dig" Anthon tog sig hurtigt til munden som om det ikke var mening at han skulle sige det. "Kan du godt lide mig?" Spørg jeg med et smil på læben "Ja, det har jeg kunne fra da du startede på vores skole" Svarede han og kiggede genert ned i jorden. "Anth kig på mig" Sagde jeg, han kiggede op på mig forvirret men også lidt ked af det.. Skal jeg? tænker jeg JA......

*Anthons synsvinkel*

Hun kyssede mig.. Jeg kunne ikke være mere glad.. vi trækker os og kigger hinanden dybt i øjnene. Vi smiler begge to. Jeg tager hendes hånd og vi begynder at gå hjem ad. Vi går og snakker og griner sammen hele vejen hjem, og vi holder stadig i hånden. Vi er lige kommet hjem og klokken er faktisk blevet ret sent.. Eller sent og sent kl. er: 18:24

Fie ser ret træt ud. "er du træt søde" Spørg jeg "Ja" svarede Fie "Kan jeg godt for stå dig, det har også været en lang, hård dag.. Så gå du i seng og så går jeg hjem" Sagde jeg og begyndte at tage min sko på " NEJ Anth du må ikke gå... du skal blive og sove hos mig i nat!" sagde Fie og smilte til mig.. "Så bliver jeg, men kun fordi du siger det" Sagde jeg gav hende et kys på kinden.

*Fies synsvinkel*

Anth har allerede lagt sig i min seng og jeg skal lige have noget nattøj på. det består at min trusser og Anthons bluse. jeg ligger mig på ved siden af ham. "Godnat Smukke" Sagde Anthon og gav mig et kys på munden. "Godnat Anth" sagde jeg tilbage og gav ham et kys på munden og lagde mig på hans bryst. Han lagde sine arme omkring mig så jeg følte mig tryg.. det her kunne jeg godt vende mig til..

Håber i kan lide kap 10?

1111 har jeg skrevet!!!

Dig og mig FOREVER!! Eller det troede jegOnde histórias criam vida. Descubra agora