84.BÖLÜM

3.5K 192 16
                                    

Herkese merhabalar arkadaşlar! Yeni yılın ilk günü... Nasılsınız bakalım? Umarım çok ama çok iyisinizdir ve bu yılınızda çok ama çok iyi huzurlu sağlıklı geçer♡ Birlikte geçer♡ Herşey gönlünüzce olsun, istediğiniz şeyler sizlerin olsun♡ Bu sene istediklerimiz için hayallerimiz için kendimiz için mutluluk için huzur için çabalayalım olur mu♡ Ülkemiz için bizler için herşeyin en iyisi olsun♡ Huzur olsun birlik beraberlik olsun♡  Hepinizi çok seviyorum kendinize çok ama çok dikkat edin sizleri çok seviyorum♡ her biriniz Birtanemsiniz♡ İyi ki varsınız, daima♡

İyi okumalar Birtanelerim♡》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Zeynep gözlerini araladığında her zaman ki gibi sırtını yumuşacık yatağında hissediyordu. Dün aklına gelince koltukta uyuduğunu hatırladı. Bu yollar onu tahmin ettiği gibi kocasının yatağa getirdiğine çıkıyordu. 

O bunları düşünürken sağa doğru döndü ve kocasının üzerini giyiniyor olduğunu gördü. Kerem aynadan harekliliğe bakarken karısının uyandığını gördü ve düğmelerini iliklerken ona doğru döndü gülümseyerek ve yanına giderek.

_ Güzelim günaydın.

Zeynep de ona gülümserken  yatakta doğrularak sırtını geriye yasladı. Kerem bu sırada ona varmış yanağına uzanıp sıkıca öpmüştü.

_ Günaydın. 

Kerem dudaklarını yanağından çekmeden aşağıya boynuna doğru indirdi ve defalarca öptü. Zeynep bundan oldukça mutlu bir şekilde beklerken en sonunda elini açıkta kalan düğmelere getirdi ve onları iliklemeye başladı. Elini gömleğin yakasına getirdiğinde Kerem kafasını boynundan çekmiş gözlerine bakıyordu. Zeynep de yakasını düzeltip ona geri döndü. 

_ Şirkete mi?

_ Hı hı. Önce şirkete sonra kısa bir işim var onu halledeceğim, uzan sürmez.

Zeynep tek kaşını kaldırıp imalı imalı bir şekilde bakınca Kerem göz kırptı bir neden beklerken.

_ Başka bir iş? Neymiş bakalım o?

Kerem onun merakına karşın yüzü gülerken uzandı ve elini ensesine koyup kendine çekti,  öptü.

_ Süpriz.

Geri çekilip ayağa kalktığında Zeynep de onun etkisiyle hemen üzerindeki yorganı kaldırmış ve yataktan çıkmıştı.  Kerem arkasını dönmüşken kolunu yakaladı ve kendine çevirdi.  Kerem hâlâ gülümseyerek ona bakıyordu. 

_ Böyle diyip de kaçmak yok Kerem bey.

Kerem kollarını göğsünde birleştirirken sırtını arkasında ki dolaba yasladı ve karısına cevap verdi.

_ Süpriz ama güzelim, nasıl söyleyeyim.

Zeynep de ona yaklaşırken ellerini bağladığı kollarının üzerine yerleştirdi.

_ Geçen sefer söylediğin şey ile mi alakalı peki?

Kerem kollarını çözerken karısını arasına almıştı ve kollarını geri kapatmıştı. Zeynep ise ona beklentiyle bakıyordu.

_ Hayır güzelim.  O başka bir süpriz.  Onun için biraz daha zamanımız var. Ama bu onunla ilgili bir şey değil.

Zeynep'in yüzü gevşerken kollarını boynuna uzattı ve yüzüne iyice yaklaştı.

_ Peki söylemeyeceksin anlaşılan, zorlamıyorum.  

Kerem onu mümkünmüş gibi daha da kendine çekerken dudaklarına uzandı hemen. Zeynep de ona memnuniyetiyle karşılık verirken dudaklarını ayırdı ve kollarını boynundan çekip beline getirdi.

YENİ BİR HAYAT (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin