fifteen

253 50 20

bruh srs ni takde idea .-. lepas prom night tu nak buat ape eh? alahai .

-

Everyday boom boom ~
Neo ttaemune boom boom ~
Neo nareul ~
Hit me hit me hit me hiteuchyeo ~
Come on ~

Aku mengangkat panggilan tersebut dengan malasnya . Kacau je orang nak tidur heish !

" yeoboseyo ? "

" siapa ni ? "

" ouhh , hah kenapa call ? "

" ahh aku okay je . "

" alah jangan risaulah . "

" naeee , byee . "

Aku mematikan panggilan itu lalu meletakkan handphone aku di atas meja sebelah katil .

Aku menyambung tidur . Toleh kiri , toleh kanan , takleh . Yeah , aku kene bangun . Haih ~

Thanks to hyejin sebab bangunkan aku . Ye , hyejin call just sebab nak tanya aku okay ke dok .

Aku bangun dari pembaringan lalu memandang gerangan yang tidur disebelah aku dengan nyenyak .

" yoongi , ireonaa ~ "

Aku menggerakkan badannya .

" yoongi , bangunlahh ~ nak tidur pegi masuk bilik kau ~ "

" erghh nantilah . "

Dia menolak tangan aku lalu tidur balik membelakangi aku . Aih susah betul nak kejut .

Yeah , malam tadi aku tidur dengan yoongi . Sebab apa ? Sebab malam tadi aku nangis , lepastu dia tenangkan aku sampai aku tertidur .

Nangis sebab apa ?

Mohon meninggal kalau nak aku ceritakan balik . Author kata , pi sana baca chapter fourteen diaaaaa -^-

Aku mencapai handphone lalu meng'on'kan balik . Bila bukak je , kau tau banyak gilaaaaaa mssg yang aku dapat . Missed call pun bole tahan banyak .

kakaotalk

- the tiangseu ( 46 )
- altel altel altel ( 145 )
- min's swag family ( 34 )
- hyejinmel ( 30 )
- rinlawo ( 21 )
- minahkedings ( 14 )
- ikanjosh ( 4 )
- woozipendek ( 2 )
- haejungcapang ( 2 )
- horsedk ( 3 )
- F-4-1 the best ! ( 89 )
- hoshistar ( 7 )

BruhH banyak gila -^- aku seen je semua tu . Maaflah member uhuk -^-

Kebanyakannya , tanya aku okay ke dok . Sebab aku tak on pun malam tadi uhuk . F-4-1 the best tu group kelas yall .

Tapi aku selalu seen je .-.

Satu mssg yng buat aku keliru skang ni . Haejung punyaa ~

haejungcapang

aku mintak maaf |

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now