Dayoon's



-------



" mana jeman ni, " dah lima belas minit kot tapi Jimin ni masih lagi tak munculkan pipi lagi.


" eiii memang nak kena lah dia ni," baru je aku nak bukak phone nak chat dia, ada seorang menepuk bahu aku.


Dua orang lelaki, dua-dua berambut hitam, tinggi dari jeman, oh dan kacak^


" awak kan Dayoon?" salah satu daripada mereka bertanya. erm pakai apa benda ntah kat kepala dan, pakai cermin mata hitam dan huyoo pakai kot¿ bhai.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"aah, ni lah Dayoon hyung, budak sama course dengan Kook." budak gigi arnab berbaju tshirt putih dan memakai beg sandang¿ tu tersengih.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


what de heck, dia kan yang tunjuk arah tadi? BERANI DIA MUNCULKAN GIGI DIA DEPAN AKU LAGI?


" aah aku Dayoon kenapa?" aku tanya sambil berpura-pura main phone.


Ah memang aku tengah main phone pun! ni hah tengah maki jeman ni.




weh jeman kau kat manaaa

[c] unknown | pjmRead this story for FREE!