~ 3. Ώρα για πάρτι ~

8.9K 490 16
                                    

Εκείνη σηκώθηκε και κοίταξε έξω από το παράθυρο. Το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε να πάει στο δωμάτιο της και να δει τι έχει στην ντουλάπα της.

Έπιασε ένα όμορφο μαύρο φόρεμα, κοντό και αμάνικο που στο επάνω μέρος ήταν εφαρμοστό , με δαντέλα και στο κάτω μέρος από εφαρμοστό άνοιγε σε άλφα γραμμή.

Έπιασε ένα όμορφο μαύρο φόρεμα, κοντό και αμάνικο που στο επάνω μέρος ήταν εφαρμοστό , με δαντέλα και στο κάτω μέρος από εφαρμοστό άνοιγε σε άλφα γραμμή

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Το συνδτασε με ένα μαύρο λεπτό τσαντάκι- φάκελο, ψηλοτάκουνες γόβες και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Χτένισε τις μπούκλες της για να αποκτήσουν τα μαλλιά της έναν ανάλαφρο κυματισμό.

Έφτασε στον καθρέφτη του σπιτιού της και κοιτάχτηκε για μια τελευταία φορά. Διόρθωσε μια μικρή ατέλεια στο μακιγιάζ της και φόρεσε το αγαπημένο άρωμα του Άρη. Και αυτό το ξέρει γιατί της το έχει πει και αυτός.

Πήρε την τσάντα της και το καλό της παλτό και έφυγε. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και περίμενε να περάσει κάποιο ταξί για να την πάει στο πάρτι.

Όσο η Χλόη περίμενε το ταξί να έρθει!

Ο Άρης έβλεπε πώς είχαν έρθει όλοι από την εταιρεία στο πάρτι του και με τα μάτια του έψαχνε την Χλόη, μα εκείνη δεν είχε εμφανιστεί. Ακόμα και το όχι που του είπε η Χλόη δεν τον σταμάτησε να ελπίζει πως εκείνη θα έρθει στο πάρτι.

Είδε την Αλίνα όμως να μπαίνει και αμέσως άφησε τον φίλο του και έτρεξε σε αυτήν.

"Γειά σας κ. Άρη χρόνια σας πολλά." Του είπε η Αλίνα όταν την πλησίασε και ας κοίταγε εκείνος προς τα έξω μήπως η Χλόη έρχεται λίγο πιο πίσω. "Δεν ήρθε κ. Άρη. Προσπάθησα να την πίσω μα δεν τα κατάφερα."

"Δεν πειράζει Αλίνα. Καλά να περάσεις στο πάρτι και σε ευχαριστώ που προσπάθησες να την μεταποίησης." Της είπε ο Άρης και επέστρεψε στον φίλο του.

Εκείνος καθόταν στην σουίτα με τον φίλο του και κάτι ψιλές και όμορφες γυναίκες, τα μοντέλα της εταιρίας.

Ο φίλος του κάθισε πιο κοντά του για να του μιλήσει. "Μην έχεις μια μούρη μέχρι το πάτωμα. Δες πόσες γυναίκες υπάρχουν γύρω σου."

Μεθυστική νύχτα!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα