Always & Forever

3.5K 76 11
                                    

1. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΕΚΙΝΑ!

Heyy.... Ξέρω είναι λίγο βαρετό στην αρχή αλλά γίνεται καλύτερο στην συνέχεια οπότε αξίζει να του δώδετε μια ευκαιρία!!! Πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά στην αρχή οπότε διαβάστε το και θα δειτε ότι καλυτερεύει!!!

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη, η μέρα άρχιζε να μικραίνει και η θερμοκρασία να πέφτει . Για τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου ,17, Σεπτέμβριος σημαίνει σχολείο...το ίδιο και για μένα! Αυριο ειναι η πρώτη μέρα στο σχολείο και αυτή τη χρόνια κάτι μπα λέει ότι τα πράγματα θα ειναι λιγο διαφορετικά....

Το σχολείο μου ,St Peter's Collagiate Scholl, ( βρίσκεται στοWolverhampton της Αγγλίας ) εχει χωριστεί σε δυο κτήρια ,το St.P.C.S for girls και το St.P.C.S for boys. ΦΕΤΟΣ λοιπόν τα δυο αυτά σχολεία θα γινόντουσαν και πάλι ένα!!! Όπως καταλαβαίνετε για αγόρια και κορίτσια αυτή η χρόνια θα ειναι πολυ συναρπαστική !!

Περπατούσα έξω απ'το αυτοκίνητο κουβαλώντας την τεράστια ροζ-φλωραλ βαλίτσα μου με τ ένα χέρι και παίζοντας με τα μακριά σγουρα κάστανα μαλλιά μου με το αλλο. Αφού αποχαιρέτησα τους γονείς μου, προχώρησα προς το σχολείο. Μπορούσα να δω την αντανάκλαση μου ,απ'την τζαμαρία του κτηρίου, να περπατά μονη της προς την είσοδο. Φορούσα την σχολική μου στολή : άσπρο t-shirt ,μπλε κι ασήμι γραβάτα, μπλε πλεκτό ζακέτα , μπλε φούστα κι μαύρα χαριτωμένα all star.

Πήρα βαθιά αναπνοη κι άνοιξα την πόρτα. Τα μεγάλα κάστανα μου ματιά χάζευαν τριγύρω ολα αυτά τα πανέμορφα αγόρια. Ολα τους έδειχναν πολυ σοβαρά κι έξυπνα με τις δίκαιες τους στολές: άσπρο t-shirt, μπλε κι ασήμι γραβάτα , μπλε παντελόνι και μαύρα all stars... Τότε ήταν που τον είδα! Έμεινα εκεί κοκαλωμενη , να τον κοιτάω χωρίς να ανοιγοκλείνω τα ματιά μου!!! Ολα έμοιαζαν να κινούνται σε slowmotion ... Δεν ξέρω τι ήταν αυτο που με έκανε να παγωσω κι να μην μπορώ να ανασανω. Τα τέλεια κάστανα μαλλιά του, τα μεγάλα λαμπερά, κάστανα του ματιά ( εδω πρέπει να παραδεχτώ πως ήταν τα πιο εκφράστηκα που εχω δει! ) ή τα πανέμορφα λακακια τους που στόλιζαν υπέροχα το μαγευτικό του χαμόγελο ... Ή μαλλον ξέρω! Ήταν αρκετά ψηλός , το τέλειο ύψος σχεδόν ... Γύρισε και μου χαμογέλασε!!!! Κι εγω το ίδιο !!

"Mariaaaa...." άκουσα μια φωνή γεμάτη ενθουσιασμό να με καλεί.

"Georgiaaaa... " της απάντησα δίνοντας της μια σφιχτή αγκαλιά . H Georgia ειναι αρκετά ψηλή , με μακρυά ξανθιά μαλλιά και γκριζοπρασινα ματιά. Είμαστε συγκάτοικοι απτην πρώτη χρόνια εδω όταν ήμασταν 7 !

Always & ForeverΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα