Dayoon's





------------------




jimin..

✔️✔️

jemannn jangan lah seen ;-;

✔️✔️

ini rupanya perasaan lepas kena palau ;-;

✔️✔️



chimin


ya dayooniee

ha? apa nede aku palau?

ayy line ni nape lembab sangat?

sorry weh aku dah reply tapi tak sampai kat kau lagi ;-----;

ha faham pun :'D


ouhh

hokaloh simpan dendam bhai



chimin


nedeeee ;-----;

✔️✔️

yes line dah elok!

✔️✔️

ha kau nak apa ?

✔️✔️

balas dendam bhai ;---------;


lel.

aku tadi pergi dapur tapi tak tutup phone tu yang kau kena bluetick



chimin

okiee tak jadi nak majukkk ^^

jadi apa tujuan dinda memanggil kanda sebentar tadi?


haa lupa pulak

aku nak tanya pendapat

[c] unknown | pjmRead this story for FREE!