twelve

333 50 18

hoshi badboy ? hahahahhaha well chan nampak hensem k -^-

-

" SOOAH PPALI ! "

" kejapp ! "

Aku mengambil beg lalu terus turun ke bawah dengan kelam kabut .

" omma , sooah amik je eh ? "

" hah yelah cepat pakai kasut . "

Aku mengambil sekeping roti dan menggigitnya . Aku memakai kasut lalu menyalam omma .

" pergi sekolah leklok ye ? "

Aku mengangguk lalu melambai ke arah omma . Dia membalas lambaian aku .

" lambat lah kauu ni . "

" alah rilek lah , aku bangun lambat eheee ~ "

" dahlah jom . Nanti lambat pulak . "

Haejung terus berjalan ke depan sambil dia menarik ryuhee sekali . Tabah lah ryuhee sebab kene tarik hahahaha .

" sooah , aku nak cakap ni . Sebenarnya --- "

" weh aku kata jangan cakap sekarang kan ? Kesianlah dia nanti . "

Aku hanya mampu pandang je minah dengan haneul ni . Pehal duh ? Kk aku curious gile ni .

" pahal ? Cakap je lahh . "

" takde apa lah . "

Aku memandang dorang pelik . Haneul dan minah yang di tepi aku hanya tersenyum . Dah kenapa ?

" alah cakap je lah . Apa ni rahsia rahsia . "

" dahlah , nanti kiteorang bagitau . Tapi bukan sekarang . "

Seungrin yang di kanan aku menyampuk tapi tak pandang aku pun . Okay seems like dia takde mood nak cakap pasal ni ?

" dahlah jalan je pegi sekolah . Diam - diam sudah lah . "

Hyejin terus ke depan pergi ke sebelah ryuhee tapi tak dekat . Jap pahal emo ni ? Aku ade buat salah ke dol ?

Ni tak suka ni . Nak cakap tapi kata nanti nanti . Cepukk kangg .

-

" YEOROBUN !! KORANGGGG !! WEH JEMAHHHHHH !! GROUP TIANGSEUUUU !! "

Dengan geramnya kiteorang memandang budak yang dari tadi terpekik terlolong macam beruk nak beranak . Eih bising betul -..-

" kau nak ape kuda ?! "

Amekkaw kene maroh dengan kembar sendiri hahahhaah . Seokmin terus duduk di sebelah kakaknya .

" korang , tau tak benda yang hot sekarang ni ? "

" apa ? "

Serentak kiteorang jawab dengan malas . Kohkoh tabah lah kuda -^-

" tekalahhhhhh ~ "

" saem buang kau sekolah ? "

" beruk pak jib nak bertelur ? "

" makin ramai sunbae handsome kat sekolah ni ? "

" aku makin lawa ? "

" SEMUA SALAH ! "

Maka , muncullah tujuh facepalm untuk seokmin si kuda . Sape suruh teka , kan dah keluar segala ngarut .

" HABISTU CAKAP JE LAH ! "

" PROM NIGHT ! "

" APA NIGHT ? "

" PROM NIGHT PEKAK ! "

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now