I Won't 🎵

3K 177 24
                                    

"Hadi ama, Karlie. Neden biranda oklar bana döndü? İkimiz bir koalisyon oluşturarak Draylor yapmaya çalışıyorduk ve sen bana ihanet ettin, Kloss." Sinirle konuşarak kollarımı göğsümde çarpazladım ve gözlerimi kıstım. Karlie bana üzgün bir bakış atarken Taylor sarışın Swift, onun aksine tıpkı benim gibi gözlerini kısmıştı.

"Dylena yapmak için de Taylor'la koalisyon kurdum, bebeğim. Üzgünüm. Hem, Draylor yapmak için de çaba gösteriyorum. İkimizin fotoğrafını paylaşarak Darke'in doğum gününü kutladım."diye kendini savundu.

"Hain!"dedi Taylor. İşin içinden sıyrılmak için yollar aramaya başlamıştım bile.
Her şey lanet İnstagram'ın suçu, tamam mı? Pekâlâ, Dylan ve benimle ilgili birkaç hayran paylaşımını beğenmiş, bir röportajından alıntı yapılan tweeti favorilerime eklemiş olabilirim ama bu ondan hoşlanıyor olduğum anlamına gelmez. Sadece bizi çok yakıştırıyorlar ve ben de sırf, onlar sevinsin diye yapıyorum. Ayrıca, onu daha önce hiç görmedim.
Yine de benimle ilgili verdiği birkaç röportajı biliyordum.

En son da eğer, benimle birlikte olursa 'bazılarının' aksine beni üzmeyeceğini söylemiş. Evet, evet biliyorum. Zayn'e laf çarptırdı.
Tamam! Beni yakaladınız! Sırf Zayn'i biraz daha sinir etmek için o tweeti favorilerime ekledim. Ama hoşuma gitti. İtiraf edin, sizin de hoşunuza giderdi.

"Tıpkı senin şarkında olduğu gibi."diyerek şirince gülümsedim. Aslında bunu yaparak Tay-Tay'in gazabından kurtulmaya çalışıyordum. Anlaşılan, Karlie de benim gibi düşünüyordu çünkü 'Treacherous' söylemeye başlamıştı bile. Ben de ona katıldım ve kollarımızı birbirimize dolayarak şarkıyı söyledik. Daha ilk nakaratı söylemeden Taylor gözlerini devirerek mutfağa gitmişti. Huh, kurtulduk.
Fırsattan yararlanarak Karlie'nin yanağını ısırdım. O çığlık çığlığa benden ve dişlerimden kurtulmaya çalışırken mutfaktan Taylor'ın tam bir bebek olduğumuzla ilgili yorumlarını dinliyordum.
En sonunda dişlerimi ondan çektiğimde oyuncu bir şekilde dudaklarıma vurdu ve diş izlerimin kaldığı yanağını okşayarak Taylor'ın peşinden gitti. Sarı yelloz. Ama yine de onu seviyorum.

Taylor'la bir olup Dylan'a karşı bir ilgim var mı diye beni sorguya çekmişlerdi. İlgi mi? Herifi tanımıyorum bile ve ayrıca ben Stydia shipperim.

Saçlarımı karıştırarak kanepeye otururken ofladım. Dikkatim bir anlık dağılmıştı ama şimdi tüm taşlar yerine geliyordu. Son 2 gün berbat ötesi geçmişti.
Zayn'in benimle ne konuşmak istediğini bilmiyorum çünkü onunla konuşmadım. Çünkü biliyorum. Yine aynı şeyi yapacak. Artık kendime gelmeye başladığımı gördü ve beni tekrar bozmak için harekete geçti. Ne söyleyeceğini biliyordum. Öncelikle, kafa karıştırıcı kelimeler sarfedecek, sonra da kalbimi kırarak telefonu kapatacaktı. Ama bu sefer buna izin vermedim ve telefonu Lou'nun yüzüne kapattım.
Lou, birkaç kez beni aramış olsa da cevap vermemiştim.
Akşam Karlie'nin doğum gününü kutlamak için The Nice Guy'a gittik ve her şey de o anda oldu. Büyük bir arkadaş grubuna sahip olduğumuz için çok fazla insan gelmişti. Onlardan biri de Tristan'dı. Zayn'in menajeri ve yakın dostu Joshua'nın yeğeni. Aynı zamanda Zayn'le de çok, çok yakın arkadaşlardı. Birlikte sohbet etmeye başladık ve müzikten dolayı birbirimizi duymakta zorluk çektiğimiz için biraz eğilmek zorunda kalmıştık. Ve bum! Medya bunu 'yakın temas' olarak algılamış, bizi sevgili, beni de sürtük ilan etmişti. Harika! Eski sevgilisinin, en yakın arkadaşlarından biriyle çıkan bir kadından daha sansasyonel ne olabilir? Evet, biliyorum, Kim Kardashian'dan çıplak bir selfie. Ama şu anda öyle bir selfie ortalıkta olmadığı için, en sansasyonel haber benimkiydi ve tüm sosyal medya bununla doluydu. Açıklama yapmadım, çünkü zaten hayranlarım benim adıma yeterli açıklamayı yapmışlardı. Beni benden daha iyi tanıyorlar.
Beni benden daha iyi tanıdığını düşündüğüm başka biri daha vardı. Evet, Zayn. Exim. Hah, ne kadar da komiğim. Kabul ediyorum, acınası durumuma geri dönmüştüm.

Shout Out To My Ex/ZaylenaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin