Dayoon's



---------





unknown number


paiti halau kita :(


manusia sekarang semua sama taguna.



unknown number


iyaa tahu tapi tak semua macam tu

ada lagi yang baik otaknya

antara nya saya ehe♥



tch.

kau lelaki ke perempuan?

firasat aku mengatakan yang kau ni lelaki

yang miang ngorat anak dara orang guna nombor telefon yang tertinggal kat bus stop.




unknown number


omg babe.

macam mana u tau ai jumpa nombor phone u kat bus stop?

ada satu fail temuduga bernama HAN DA YOON tertinggal kat situ tadi

jadi sebagai insan yang baik hati, dan handasome, maka ai pun ambillah untuk menyimpannya~

and yeah, firasat anda tepat. ai lelaki yang tak miang tapi kacak✨

✔✔


-----------



SEXY TAK SEXY TAK

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SEXY TAK SEXY TAK

[c] unknown | pjmRead this story for FREE!