eleven

304 53 18

sheyt , hoshi handsome EHEK kk , author memang suka meroyan huhu ~

-

Alah malasnya nak pegi sekolah . Haih kalau takyah belajar seumur hidup tak boleh ke ?

Alah jadi bodoh pulak nanti . Nak pakai spender pun tak reti . Alahai ~

Tabah je lah , min sooah . Kau kene terima yang kau ni jenis malas belajar. Belajar usaha bruHH ~

" apa lama sangat nak turun bawah kau ni . "

Aku menjeling lelaki yang bersandar di pintu bilik aku .

" tak reti sabar ke . Aku tengah susun buku kan haklah kau ni . "

" lahh susun buku ke ? Aku fikir tangkap kerbau . "

Dia tergelak sinis memandang aku . Sheyt you min yonggay --" siapa minat abang aku , jangan kecam .

" dah habistu , kau fikir aku nak cari lawak bodoh kau yang tak jadi tu ? "

" blah lah kau . Dah cepat turun , omma panggil . "

" yelah nanti aku turun . "

Aku menjeling yonggay lalu menyambung kemas beg . Aku pergi ke cermin .

WOKEY DIRI AKU DAH PERFECT EHEK 🌟

Aku menyandang beg aku yang berwarna biru gelap lalu turun ke bawah . Yeah , aku nak breakfast -^-

-

" meh helmet . "

Aku membuka lalu menyerahkannya kepada yoonggay . Maksud aku , yoongi .

" dah blah sana . "

Aku memberi death glare kepadanya . Sheyt , suka sangat halau aku .

" kau balik macam biasa ke ? "

" tak kot , aku nak tidur kat rumah . Aku balik terus nanti . "

Aku mengangguk tanda paham . Maknanya , dia balik macam aku lah kan ? Yelah , selalunya dia lepak rumah jeman sunbae dulu .

" yoongi , aku balik dengan kau harini boleh ? "

" tak . "

" kesah apa aku . Nanti kalau aku nak balik dengan kau , aku keluar awal . Kalau tak , kau blah terus . "

Yoongi turun dari motornya . Selesai dia menurunkan tongkat motor , dia memandang aku dengan segala swag yang dia ade PFT

" kalau aku tinggal kau , padan muka . Jangan salahkan aku . "

" yelah raja segala swag . "

" eh nak pegi mana tu ? "

Aku memusing kebelakang kembali . Boleh aku tanya , kenapa dia ni bodoh sangat ?

" aku nak pegi menimba ilmu supaya tak jadi bodoh macam kau . AKU NAK PERGI KELAS LAH ! "

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now