De vorbă cu Jeffrey - HelenSylvie

149 17 8


Bună, scumpă Sylvie! Timpul și internetul mi-au permis abia acum să iau legătura cu tine. Am auzit că ești foarte interesată de povestea mea și că-mi lași comentarii la toate capitolele. Îți mulțumesc pentru asta! Putem stabili o întâlnire oricând dorești tu, draga mea, aștept răspunsul tău!

Bună, dragă doctore! Nu-i nicio problemă, important e că ai făcut-o. Ha ha, ce informat ești tu. Într-adevăr, așa este, povestea ta m-a fascinat încă de la început și nu mă las până nu se vor lămuri toate misterele care te înconjoară. Gentleman, ca întotdeauna. Deci oricând doresc eu? Sper că și oriunde... Fiindcă am de gând să vin peste tine la cafenea. Aplic metoda lui Melody: dacă bem aceeași cafea, poate reușesc să te cunosc și să te înțeleg mai bine.

Draga mea Sylvie, unei fane înfocate așa ca tine, nu-i pot refuza nimic, așa că aștept ora și locul stabilit de tine. Sper acum că voi putea ajunge la momentul potrivit și nu voi întârzia, cum mai fac eu câteodată din cauză că nu am ciorapi curați.

La ce cald e afară, te-aș invita la o înghețată sau un suc, dar dacă ții morțiș să bem aceeași cafea, o să-ți fac pe plac, scumpo.

Abia aștept întâlnirea!

Ha ha, ai grijă, s-ar putea să profit de asta! Păi ce zici, e ok în weekend? Nu vreau să-ți răpesc din timpul pe care îl petreci la muncă. Sau la ce activitatea întreprinzi tu în afara cafenelei. Să știi că mă întâlnesc cu tine și dacă ești desculț.

Hmm, nu țin neapărat. Atâta timp cât ne vedem față în față, e bine oriunde. De acord cu înghețata, e chiar bine-venită. Vezi? Parcă nici eu nu-ți pot refuza nimic. Oricum, putem bea cafea altă dată. Mă bucur, fiindcă și eu o aștept cu nerăbdare.

De fapt, mâine dimineață chiar aș putea savura o cafea cu tine. Desigur, acum depinde și cât de matinală ești, după-amiază am o întâlnire cu niște documente ce mă strigă de câteva săptămâni.

Putem bea cafea și savura o înghețată. Nu-s zgârcit cu fetele scumpe ca tine!

Sunt foarte matinală, dar nu ştiu cum vom sta cu sincronizarea. Incă nu mă cunoşti, dacă n-o să-ți permiți să ieşi cu mine?

Stabilim ora și pac! Nimic mai simplu! Probabil că cele 15 minute date de Ioana se vor prelungi, că doar nu pot să-mi cunosc cititorii în câteva minuțele, așa că vom petrecere ceva timp împreună.

Hmm. Ești prea scumpă pentru portofelul meu?

Cu siguranță vom depăşi, credeai că scapi aşa repede de mine? Aşa că mai bine amânăm întâlnirea pe seară sau în weekend. Nu de alta, dar unii trebuie să-şi câştige existența, mai ales dacă au gusturi scumpe, ha ha.

Mă tragi de limbă? Nu, doctore, dacă eu n-am scos nimic de la tine, nici tu nu vei afla nimic despre mine. M-ai tot numit "scumpo", rămâne de văzut dacă portofelul tău e destul de gros.

Măi, dar am de-aface cu o tipă tare inteligentă! Nu m-aș mira dacă la sfârșit te voi numi doctoriță! Ești cumva soră cu Meredith, pentru că dacă e așa, sigur tu ești cea mai vicleană! Nu mă așteptam să fii așa șireată.

Ce zici de sâmbătă seara? Cred că e mai convenabil pentru amândoi, nu?

Scumpo, mie îmi plac fetele bogate sufletește.

La ce te aşteptai? Aşa sper, dar asta ar trebui să fie un secret. Nu suntem rude, insă mi-ar plăcea s-o întâlnesc şi pe Meredith, doar ea este cea care a reuşit să te bage în pat, ha ha. Da, sâmbătă e perfect. Vai, ce frumos ai zis! Ca să vezi ce suflet mare am, te las pe tine să alegi ora.

Doctorul de sufleteCitește această povestire GRATUIT!