eight

327 60 61

Mohon jangan kecam kalau takde moment between hero dengan heroin . Yeah , ni cerita kedua tapi author macam ergh sorry muah

-

" HAIH APALAH NASIBBB GUEEE ~ "

" ish diamlah , salah kita jugak . Sape suruh lambat . "

" hashtag squad tabah kalini hm ~ "

Semuanya mengeluh lalu menongkat dagu merenung nasib yang malangg wiwiwiwi ~

" HAH ! "

Terhinjut bahu kiteorang bila hyejin tiba - tiba angkat tangan dengan terujanya .

" apa kau ni ? "

" disebabkan kita semua tengah sedih , jom lepak rumah aku malamni ? "

" malam ? Alah omma aku mana kasi weh hmm ~ "

" alah kau ni ryuhee , bukan selalu kan kau keluar malam - malam . "

" hm tengoklah . Korang pegi ke ? "

Semua memandang antara satu sama lain . Uyyo aku tak taulah boleh ke tak . Tapi alah , yoongi lepak memalam tu boleh je . Kenapa aku tak boleh kan ?

" nanti aku tanya omma . "

" okay pape nanti roger group ah . Ajak yang lain sekali . "

" HAH AKU AJAK KOOKIE SEKALI BOLEH TAKK ? "

Aku memandang hyejin . Hyejin memandang aku .

" ajaklah rinnn ~ ni mesti kes nak bermanjaaa kan ewahhhh ~ "

" HEHEWW MASYEH EMUAH ! "

Aku tersenyum melihat telatah rin . Macam budak - budak hahahaha .

" SOOAH ! "

Aku memandang depan . Siapa panggil aku tu ?

" weh tu , hoshi panggil . "

" HAH KENAPA ? "

Aku memandang hoshi yang termengah - mengah sebab lari tadi .

" jom tolong aku angkat buku ? "

" ALAH pahal akuuuuu ~ "

" kau ni pemalas lah . Tolonglah ! "

Dia menghentak - hentak kakinya . Eleh pikir comel ke HEH ok , comel comel HOHO -^-

" takpelah , kasi aku yang tolong . "

Haejung bangun lalu pergi ke arah hoshi .

" ehh takpe takpe . Aku ajak sooah . Nanti bila - bila , kau tolonglah . Tapi bukan sekarang lah hehheee ~ "

" alah takpelah , biarlah aku tolong kau . Sooah ni pemalas ~ "

" sebab dia malas lah aku mintak dia tolong . DAH JOM SOOAH ! "

Hoshi terus menarik aku lalu berlari melepasi haejung yang tengah menjeling aku . Wait ,,

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now