Първи ден в Big Hit (Част I)

397 54 12

Анна

Докато вървяхме към сградата на Big hit, не спирах да се въртя наоколо и да оглеждам нещата, които ме заобикаляха. За първи път бях в Сеул и бях изключително развълнувана. Другите момичета открито се забавляваха, като ме гледаха.

В действителност стигнахме бързо мястото. Зданието се оказа по-малко, отколкото очаквах. И все пак се радвах, защото щеше да ми е нудобно да се окаже някой огромен офис пълен с хора.

Влязохме вътре, където ни посрещна мениджър Санг. Тя ни поведе към кабинета на директор Банг Си-Хюк. Аз, разбира се, го бях виждала в едно видео на BTS, но реших да не го казвам на другите.

Когато влязохме в офиса му, всички дълбоко се поклонихме и седнахме на местата, отредени за нас.

Той се оказа доста мил. Обясни ни доста подробно клаузите по договора, след което всички подписахме. Беше станало време за обяд и той ни предложи да ни почерпи. Всички се съгласихме и той поръча храна.

Много обичам корейката кухня и се насладих максимално на яденето. Към два часа директор Bang се обади:

- Предлагам сега да изпробваме вокалните ви възможности. Какво ще кажете да запишете няколко песни?

- Разбира се! - каза Areum.

Всички се запътихме към студиото. Там се запознахме с вокалния ни педагог Юн Джънк. Той беше поддържан мъж на около 30 години с късо постригана, но добре оформена прическа. Носеше джинси и кожено яке, което му придаваше младежки вид.

Първа беше лидерката Ареум, втора беше Мюнг, следвана от Бона и най-накрая Юра. Всички пяха невероятно. Аз бях последна и много се притеснявах дали мога дори да се доближа до нивото им.
Песента, която беше подбрана за мен, не ми беше особено позната, но се постарах да я разуча, преди да дойде моя ред.

Застанах пред микрофона и си поставих слушалките. Поех дълбоко дъх и започнах. Обичах да пея със затворени очи, но не знаех особено добре текста, затова поглеждах в листа от време на време.

Не беше най-доброто ми пеене, но не мисля, че беше зле. Въпреки това, когато свалих слушалките и погледнах към момичетата и другите, те мълчаха.

Малко се озадачих. Толкова зле ли бях? Започнах да се изнервям, но тогава Бона дойде и ме прегърна:

- Пееш невероятно!

- Благодаря ти! - изчервих се аз и двете с нея отидохме при групата отвън.

- Явно не съм сгрешил с избора на тези момичета! Предвиждам, че NGG ще станат много успешни в бъдеще! - усмихна ни се собственикът на компанията.

Ние всички се поклонихме и благодарихме. Следваха танците. Запътихме се към залата. Когато наближихме, чухме музика, идваща оттам. По-точно песента "Fire" на BTS. Мигновено знаех, че момчетата са вътре. Не бях психически готова да ги видя толкова скоро. Но беше твърде късно.

Застанахме пред вратата и господин Банг я отвори. Вътре, както си и мислех, бяха моите идоли. Танцуваха страхотната си хореография на "Fire". Очите ми се стрелкнаха и погледът ми се спря върху Ви. Сърцето ми затуптя изключително силно и всичко, което бях в състояние да направя беше само да стоя и да го гледам, изпълнена с възхищение.

A/N
И аз не очаквах да напиша главата толкова скоро, но се почуствах малко гузна след тази бележка, която направих. Надявам се да ви е харесала! Както обикновено дайте ☆ ако искате продължение.
Ния~~~

Meeting with my cute alien (Kim Taehyung) [COMPLETED]Read this story for FREE!